Walibi World

Wist je al dat je in Walibi World in Biddinghuizen de snelste, hoogste, langste én steilste achtbaan van de hele Benelux vindt? Hij heet de Goliath! Maar ook de El Condor, Space Shot en Xpress zorgen voor een adrenaline kick. Doe je het liever wat rustiger aan, ga dan in het reuzenrad La Grande Roue, de zweefmolen Super Swing of bezoek het kasteel van Merlijn. Ontdek zelf wat er nog meer te beleven is. Het park is geopend van half april tot eind oktober. In april, mei, september en oktober niet altijd open op doordeweekse dagen. In de wintermaanden gesloten.

Adres: Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen

Bungalowparken nabij

Walibi World

Resort Zuiderzee

Plons in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin en naar het zandstrandje. Om daarna aan te schuiven in het steakhouse. Op Resort Zuiderzee is het mogelijk.

Resort Veluwemeer

Vertoeft u graag aan of op het water, dan is Resort Veluwemeer perfect! Een boottocht maken, kajakken en lekker luieren op het zandstrand van het resort. Heerlijk!

Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet ligt pal aan het Veluwemeer. U wandelt zo vanaf het park naar het Veluwemeer! Daarnaast liggen Nunspeet, Apenheul en het Dolfinarium vlakbij!

EuroParcs Bad Hoophuizen

Op Bad Hoophuizen verveelt u zich geen moment. Plons in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Bij mooi weer is ook het Veluwemeer een bron van vermaak.

Waterparc Veluwemeer

Wilt u een duik nemen in het binnenzwembad en kinderen ravotten in de indoor speeltuin? Of toch liever het water op? Op Waterparc Veluwemeer is het allemaal mogelijk.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.