Westlands Museum

Het Westland is een typische Hollandse streek in de provincie Zuid-Holland, die een bezoekje meer dan waard is. Wilt u nu meer weten over deze typische oer-Hollandse streek, bezoek dan het Westlands Museum. Hier wordt de geschiedenis van het Westland uit de doeken gedaan; van de prehistorie tot nu! Waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van de glastuinbouw. Zo is er een historisch Westlands tuinbouwbedrijf nagemaakt en kunt u zien hoe producten, die voorheen veel voorkwamen in het Westland, werden gekweekt. Maar er zijn nog meer goede redenen om het Westlands Museum te bezoeken. Zo beschikt het museum over een informatiecentrum met een collectie aan ansichtkaarten afkomstig uit talloze dorpen in de omgeving. Ook vindt u hier een bibliotheek met boeken over de regio.

Adres: Middel Broekweg 154, 2675 KL Honselersdijk

Bungalowparken nabij

Westlands Museum

Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader.

Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van 's-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.