Westlands Museum

Het Westland is een typische Hollandse streek in de provincie Zuid-Holland, die een bezoekje meer dan waard is. Wilt u nu meer weten over deze typische oer-Hollandse streek, bezoek dan het Westlands Museum. Hier wordt de geschiedenis van het Westland uit de doeken gedaan; van de prehistorie tot nu! Waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van de glastuinbouw. Zo is er een historisch Westlands tuinbouwbedrijf nagemaakt en kunt u zien hoe producten, die voorheen veel voorkwamen in het Westland, werden gekweekt.

Maar er zijn nog meer goede redenen om het Westlands Museum te bezoeken. Zo beschikt het museum over een informatiecentrum met een collectie aan ansichtkaarten afkomstig uit talloze dorpen in de omgeving. Ook vindt u hier een bibliotheek met boeken over de regio.

Adres: Middel Broekweg 154, 2675 KL Honselersdijk

Bungalowparken nabij Westlands Museum

Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader.

Lees meer
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Lees meer
Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Beach Villa’s Hoek van Holland

Strandvakantie in Nederland? Dan zijn de strandhuisjes van Beach Villa’s Hoek van Holland perfect! Hier staat uw vakantie geheel in het teken van het strand en de zee.

Lees meer
Kruininger Gors

Kruininger Gors ligt pal aan het Brielse Meer. Een super uitvalsbasis voor watersport fanaten, visliefhebbers en booteigenaren. Varen, zwemmen en uitstapjes maken.

Lees meer