Wijngaard De Deelgaarderberg

Zou u graag eens een kijkje nemen bij een duurzame wijngaard in eigen land? Dan moet u bij Wijngaard De Deelgaarderberg in Maria-Hoop in Midden-Limburg zijn. Uiteraard kunt u hier ook wijn proeven. Het gaat om niet-gefilterde wijnen, die nog meer aroma hebben! Een bezoek aan Wijngaard Deelgaarderberg is leuk om te combineren met de wijngaarden-fietsroute. Een wijngaard in Nederland is sowieso al heel bijzonder, maar wat Wijngaard De Deelgaarderberg nog specialer maakt, is dat het hier om duurzame druiventeelt gaat met zo weinig mogelijk gewasbescherming en kunstmest. Hoe gaat dat in zijn werk? Boek een rondleiding met een wijnproeverij of een excursie met een bezoek aan de wijngaard en de wijnkelder. U leert hoe het hele proces van duurzame wijn maken in zijn werk gaat! Tijdens de proeverij worden de wijnen natuurlijk ook gepresenteerd met een bijpassend hapje.

Adres: Diergaarderstraat West 4, 6105 CK Maria Hoop
Website: Wijngaard De Deelgaarderberg

Een compleet dagje uit bij Wijngaard de Deelgaarderberg

U maakt er bij Wijngaard de Deelgaarderberg een compleet dagje uit van, door ook de wijngaardenroute van 21 km te fietsen. Deze route voert u langs drie van de wijngaarden.  Sluit de dag af met een bezoek aan de vinotheek om uw eigen wijnvoorraad voor thuis aan te vullen. Nu u Wijngaard Deelgaarderberg door en door kent, smaakt deze wijn nóg beter. Zet ook alvast in uw agenda dat op 2 september 2023 Wijngaard De Deelgaarderberg haar jaarlijkse wijnfeest viert!

 

Bungalowparken nabij

Wijngaard De Deelgaarderberg

Landgoed Aerwinkel

Midden-Limburg barst van de mogelijkheden! Landgoed Aerwinkel is de uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken. Zwemmen in de Maas en shoppen in Roermond.

EuroParcs Limburg

Op Resort Limburg kunt u zich laten verwennen in het wellness- en beautycenter. De kinderen vermaken zich in het binnenzwembad en bij de recreatie- en visvijver.

Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence Thorn ligt zoals de naam al doet vermoeden, in het beroemde witte stadje Thorn. Bij mooi warm weer is het dagstrand perfect om een frisse duik te nemen of om te luieren op het strandje.

Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer 'Boschmolenplas'. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.