Zee Aquarium

Bij het Zee Aquarium in Bergen aan Zee kun je een blik werpen in de onderwaterwereld van verschillende gebieden op aarde. Zo zijn er aquaria met vissen uit koude gebieden als de Noordzee en gematigde gebieden als de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Ook zijn er aquaria met vissen uit tropische gebieden en uit het Amazonegebied. Wist je trouwens dat dit museum over de grootste schelpenverzameling van Nederland beschikt? In de mooie Aquariumshop kun je een aandenken kopen. Het museum is van april t/m november dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 en van oktober t/m maart van 11:00 tot 18:00.

Adres: Van der Wijckplein 16, 1865 AP Bergen aan Zee

Bungalowparken nabij

Zee Aquarium

Recreatiepark de Woudhoeve

De Woudhoeve is een prima keuze voor zowel gezinnen als rustzoekers. Met een buitenzwembad, speeltuin en een parkrestaurant. Alkmaar ligt vlakbij.

De Graaf van Egmont

Op De Graaf van Egmont verblijft u pal aan zee! Geniet van het schitterende uitzicht over de zee en binnen een paar passen staat u op het strand! Ideaal!

Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee is het ideale park voor liefhebbers van strand, zee en zon. U vindt hier o.a. kindvriendelijke chalets, buitenzwembad en speeltuin.

Vakantiepark Buiten Bergen

Op een rustige plek tussen Bergen en Schoorl ligt 'Buiten Bergen'. Een natuurlijk ingericht park met fijne bungalows in harmonie met de omgeving.

EuroParcs Koningshof

Op Résidence Koningshof staat rust en relaxen in de stijlvolle vakantiebungalows centraal. Wandel de Schoorlse Duinen in en bezoek Schoorl met de hoge klimduin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.