Zierikzee

Zierikzee ligt op Schouwen-Duiveland en hoewel het maar ruim 10.000 inwoners telt zijn er maar liefst 568 monumenten! Een dagje Zierikzee is dan ook een uitstekend idee. Je zult je ogen uitkijken. De belangrijkste publiekstrekker is de Sint-Lievensmonstertoren, met de bijnaam de Dikke Toren. Tegen betaling kun je de toren beklimmen. Verder beschikt Zierikzee over drie prachtige stadspoorten die het bezichtigen waard zijn. Je kunt ook een bezoekje brengen aan het Maritiem Museum Zierikzee. Het is tevens een aanrader om samen met een gids op pad te gaan of maak op eigen gelegenheid de stadsontdekkingstocht van de VVV Zierikzee. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Adres: Zierikzee

Bungalowparken nabij Zierikzee

Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer
Port Greve

Op Port Greve is er het jaarrond veel te doen en te beleven. Een binnenzwembad, partijtje midgetgolf, wandelen en watersporten op het Grevelingenmeer.

Lees meer
Zeeland Village

Genieten van zowel het Grevelingenmeer als de Noordzee, op Zeeland Village is het mogelijk. Wandelen over het strand en watersporten op het Grevelingenmeer.

Lees meer
Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos Konijn en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Lees meer
ECO Grevelingenstrand

ECO Grevelingenstrand ligt op een uniek plekje, namelijk in natuurgebied de Kabbelaarsbank. Hier geniet u van rust maar ook watersport fanaten zijn aan het juiste adres.

Lees meer
Port Zelande

Port Zélande ligt aan het Grevelingenmeer, voldoende watersportmogelijkheden dus! Geniet in het Aqua Mundo van tropische tempraturen en suis van de Turbo Tunnel.

Lees meer
Strandpark de Zeeuwse Kust

Geniet van de zilte zeelucht, de mooie stranden rondom Renesse en van de vele parkvoorzieningen. Voor het optimale strandgevoel kiest u voor een kusje Strandlodge.

Lees meer
Villapark De Paardekreek
De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Lees meer
De Soeten Haert

De Soeten Haert ligt op enkele wandelminuten van het brede en schone strand van Renesse. Een ideaal vakantiepark voor strandliefhebbers.

Lees meer
Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Lees meer