Zierikzee

Zierikzee ligt op Schouwen-Duiveland en hoewel het maar ruim 10.000 inwoners telt zijn er maar liefst 568 monumenten! Een dagje Zierikzee is dan ook een uitstekend idee. Je zult je ogen uitkijken. De belangrijkste publiekstrekker is de Sint-Lievensmonstertoren, met de bijnaam de Dikke Toren. Tegen betaling kun je de toren beklimmen. Verder beschikt Zierikzee over drie prachtige stadspoorten die het bezichtigen waard zijn. Je kunt ook een bezoekje brengen aan het Maritiem Museum Zierikzee. Het is tevens een aanrader om samen met een gids op pad te gaan of maak op eigen gelegenheid de stadsontdekkingstocht van de VVV Zierikzee. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Adres: Zierikzee

Bungalowparken nabij

Zierikzee

Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Parc Port Greve

Op Port Greve is er het jaarrond veel te doen en te beleven. Een binnenzwembad, partijtje midgetgolf, wandelen en watersporten op het Grevelingenmeer.

Roompot Beach Resort Brouwersdam

Vooral het genieten van rust en het heerlijke strand staan bij Roompot Beach Resort Brouwersdam voorop. Het strand ligt vlakbij! Of bezoek Zierikzee en Middelburg. Nadien is het zalig om tot rust te komen in uw lodge.

Zeeland Village

Genieten van zowel het Grevelingenmeer als de Noordzee, op Zeeland Village is het mogelijk. Wandelen over het strand en watersporten op het Grevelingenmeer.

Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.