Roompot Beach Resort Brouwersdam

Vooral het genieten van rust en het heerlijke strand staan bij Roompot Beach Resort Brouwersdam voorop. Het strand ligt vlakbij! Of bezoek Zierikzee en Middelburg. Nadien is het zalig om tot rust te komen in uw lodge. Er zijn lodges boekbaar met een sauna en een hot tub.

  • Luxueus en gezellig lodges
  • Ideaal voor strandliefhebbers
  • Perfect voor een roadtrip door Zeeland

Boek Roompot Beach Resort Brouwersdam direct bij Roompot:

Roompot Beach Resort Brouwersdam

Roompot Beach Resort Brouwersdam is een aanrader voor watersporters en strandliefhebbers! Zowel de Noordzee als het Grevelingenmeer liggen binnen handbereik. Een dagje strand of lekker sportief het water op, het kan hier allemaal. Of wat dacht u van een roadtrip door Zeeland? Bezoek Zierikzee en rij over de Zeelandbrug naar Veere en Middelburg. Zoekt u rust en wilt u struinen door de duinen en wandelen over kronkelende duinpaadjes? Dan is Nationaalpark De Oosterschelde een aanrader.

Wat is er te doen op Roompot Beach Resort Brouwersdam?

Vooral het genieten van rust en het heerlijke strand staan bij Roompot Beach Resort Brouwersdam voorop. Het strand ligt vlakbij. Spring op de fiets want u bent er zo! Wandelen en uitwaaien over het strand of luieren en zonnen bij mooi weer. U kinderen kunnen zandtaartjes bakken, spelen in de branding of vliegeren. Welk jaargetijden ook, het strand is altijd een bron van vermaak.

Na een dagje strand of dwalen door Zeeland is Roompot Beach Resort Brouwersdam dé plek waar u heerlijk thuiskomt. U kinderen kunnen terecht in de speeltuin, terwijl u geniet in uw knusse lodges. De lodges zijn smaakvol ingericht en is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De grote ramen zorgen voor een mooie licht inval en verbinden binnen met buiten. Kiest u voor een wellness lodge? Dan heeft u ook de beschikking over een sauna en een buiten hot tub.

Roompot Beach Resort Brouwersdam heeft geen parkrestaurant, maar dat is geen probleem. In de directe omgeving zijn voldoende eetgelegenheden. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om zelf te koken. Er zijn zowel lodges boekbaar voor 2 personen als lodges voor 8 en 12 personen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Service point op het park

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin

Plattegrond Roompot Beach Resort Brouwersdam

Bekijk hier de plattegrond van de Roompot Beach Resort Brouwersdam (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Roompot Beach Resort Brouwersdam

Aanbiedingen

Last-minute weg met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Kom deze zomer tot rust bij Roompot

Vier uw zomervakantie op een van de fijne Roompot vakantieparken. Of u ruimte, natuur of juist een actieve vakantie zoekt, er is voor elk wat…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.