Parador Ardinam

Vakantiepark Parador Ardinam is ideaal voor natuurliefhebbers en jonge gezinnen. Ontdek de Ardennen en Natuurpark Viroin-Hermeton en maak culturele uitstapjes naar de citadel van Dinant of Chimay. Relax bij het buitenzwembad en het speelse waterpark

  • Midden in het bos
  • Ideaal voor rust- en natuurliefhebbers
  • Buitenzwembad en kinderwaterparadijs

Boek hier Parador Ardinam:

Parador Ardinam

Vakantiepark Parador Ardinam ligt in de schitterende natuur van de Ardennen in Olloy-sur-Viroin. Tegelijkertijd, geniet u hier ook van Natuurpark Virion-Hermeton, met een gevarieerde flora en fauna, met kalkrotsen, grotten en o.a. wilde orchideeën en vele vlindersoorten. U kunt hier prachtige wandeltochten maken. Breng eveneens een bezoek aan Dinant met zijn indrukwekkende citadel of het charmante Couvin. Ook het Kasteel van Chimay en de Abdij van Scourmont zijn een bezoek waard.

Wat is er te doen op vakantiepark Parador Ardinam?

Blije gezichtjes, vreugdekreten en geplons, dat is wat u hoort en ziet op mooie zomerdagen op vakantiepark Parador Ardinam. Op dit vakantiepark kunt u verfrissing zoeken in het buitenzwembad. Daarnaast is er ook een outdoor waterparadijs voor de kinderen met glijbanen, omvallende wateremmers en water spuwende kikkers. Uw kinderen willen hier niet meer weg! Daarnaast kunt u midden in de zomervakantie eveneens rekenen op een enthousiast animatieteam, dat leuke, creatieve en avontuurlijke activiteiten organiseert. Hier bent u verzekerd van

Vakantiepark Parador Ardinam heeft echter nog veel meer te bieden. Uw kinderen vermaken zich ook in de kleurrijke speeltuin. Hier bedwingen ze klimtorens en springen ze op de air mountain. Ook schommels ontbreken niet. Of wat dacht u van een sportief partijtje voetballen of basketballen op het sportveld? Houdt u meer van petanque? Begeef u dan naar de petanquebaan. Ballen zijn verkrijgbaar bij de receptie. Daarbij wordt het park omgeven door natuur. Er liggen talloze fiets-, mountainbike- en wandelroutes in de Ardennen en in Natuurpark Viroin-Hermeton.

Houten lodges, holiday homes en glamping tenten

U verblijft op vakantiepark Parador Ardinam in comfortabele chalets, woodlodges of een glamping tent. Op het vakantiepark is ook een cafetaria met een terras met uitzicht op de speeltuin. Geniet van een drankje en een hapje. Er zijn ook gezelschapsspellen beschikbaar of maak gebruik van de ruilbibliotheek. Alle ingrediënten voor een fijne vakantie zijn hier aanwezig.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad
  • Kinderwaterparadijs

Horeca

  • Eetcafe

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Sportveld

Plattegrond Parador Ardinam

Bekijk hier de plattegrond van de Parador Ardinam (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Parador Ardinam

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.