Het Bosmeer

Het Bosmeer is een gemoedelijk vakantieparkmet een uitstekende service. Waterpret is er in het verwarmd buitenzwembad tegenover Het Bosmeer. Lekker spelen kan in de speeltuin of met het animatieteam. Een rustig en goed gewaardeerd bungalowpark.

  • Verblijf in een volledig en sfeervol ingericht vakantiehuis
  • Relax in uw eigen tuin met terras en tuinmeubilair
  • Wandelen en fietsen door Nationaal Park het Drents-Friese Woud

Vind de beste prijs voor: Het Bosmeer

Het Bosmeer

Bungalowpark Het Bosmeer is rustig gelegen, op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. U kunt dus alle kanten op! Zo ligt het dorpje Giethoorn en het waterrijke natuurgebied ‘de Weerribben’, op slechts 25 autominuten. Ook het natuurgebied Dwingelderveld ligt vlakbij, hier kunt u uren dwalen over de heide en door de bossen. Leuk voor kinderen is een bezoekje aan attractiepark Duinen Zathe en het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Wat is er te doen op Het Bosmeer?

Bungalowpark Het Bosmeer is een gemoedelijk vakantiepark, met een uitstekende service. Dolle waterpret is er in het verwarmd buitenzwembad tegenover bungalowpark Het Bosmeer. Als gast van ‘Het Bosmeer’ mag u namelijk gratis gebruik maken van de buitenbaden en luieren op de zonneweide. Voor nog meer waterpret in de zomer, kunt u de recreatievijver Spokedam bezoeken. Deze recreatievijver ligt op slechts 300 meter en heeft een fijn zandstrand en een speel- en zonneweiden.

Maar ook op Het Bosmeer is vertier. Zo kunt u uw kinderen met een gerust hart laten spelen in de speeltuin. Dieren knuffelen en aaien kan bij de dierenweide. In het hoogseizoen kunt u uw kinderen met een gerust hart toevertrouwen aan het recreatieteam. Want samen met uw kinderen maken ze er een dolle boel van; knutselen, schminken en spelletjes, om enkele activiteiten op te noemen.

Het Bosmeer heeft geen eetgelegenheden. Wilt u lekker tafelen, dan moet u een restaurant in de omgeving zoeken. Maar dat is geen probleem. Vraag erna bij de receptie! Natuurlijk kunt u zelf koken, een supermarkt vindt u op zo’n 5 minuten, vanaf bungalowpark Het Bosmeer. U verblijft in vrijstaande bungalows, die van alle gemakken zijn voorzien. 

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad tegenover ‘Het Bosmeer’

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Recreatieteam (in het hoogseizoen)
  • Speeltuin
  • Sport- en speelvelden
  • Kinderboerderij

Plattegrond Het Bosmeer

Bekijk hier de plattegrond van de Het Bosmeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Het Bosmeer

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.