Bungalowpark Molendal

Bungalowpark Molendal is een gastvrij bungalowpark dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt. Na een actief dagje kunt u tot rust komen in de fijne bungalows.

  • Rustig gelegen langs de Groesbeekse en Mookse bossen
  • Er zijn geen drukke recreatievoorzieningen aanwezig
  • Het recreatiemeer de Mookerplas ligt om de hoek

Vind de beste prijs voor: Bungalowpark Molendal

Bungalowpark Molendal

Bungalowpark Molendal is een rustig bungalowpark in het dorpje Plasmolen, nabij Nijmegen en de Duitse grens. Een uitstapje naar Duitsland is dus zo gemaakt. Maar ook het schitterende landschap van Noord-Limburg is de moeite waard! Spring op de fiets en de vele routes, voeren u langs de Maas, over stille landweggetjes en door leuke dorpjes. Bij mooi weer is de Mookerplas, een grote recreatievijver, een geliefde bestemming voor zowel rust- als waterliefhebbers.

Wat is er te doen op bungalowpark Molendal?

Bungalowpark Molendal is een kleinschalig bungalowpark dat uitermate geschikt is voor rustzoekers. Op ‘Molendal’ zijn namelijk nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. De enige voorziening is een speeltuin en de receptie, waar u ook terecht kunt voor het huren van een fiets. Absoluut een aanrader, want de omgeving is schitterend. Vraag naar de mogelijkheden, routes en tips!

Wij kunnen alvast de ‘Maasroute’ aanraden, een mooie route met een aantal forse klimpartijen, veroorzaakt door de stuwwal van Nijmegen. Natuurlijk kunt u ook uw wandelschoenen aan trekken, en kunt u onder begeleiding van een (gratis) gids verschillende wandelingen maken. (van Pasen tot eind oktober) Zin in een ijsje op een van deze tochten, dan moet u bij IJssalon Clevers zijn. Dit IJssalon heeft verrukkelijk ijs en is al jaren een begrip in de regio.

Bungalowpark Molendal heeft geen eetgelegenheid. Maar op zo’n 500 meter van Molendal vindt u diverse restaurants en cafeetjes waar u kunt dineren of lunchen. Of wat dacht u van een kop koffie met een stuk Limburgse vlaai? Heerlijk! Natuurlijk kunt u ook zelf koken. U verblijft in een volledig gerenoveerde bungalow, die gezellig is ingericht en van alle gemakken is voorzien.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Boodschappenservice

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur

Plattegrond Bungalowpark Molendal

Bekijk hier de plattegrond van de Bungalowpark Molendal (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bungalowpark Molendal

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.