Park Schuttersoord

Park Schuttersoord is een kleinschalig bungalowpark met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het bungalowpark uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers. Bovendien ligt Duitsland en ook Nijmegen vlakbij.

  • U kunt rekenen op een warm en persoonlijk welkom
  • Geniet van de rust en de natuur van de Maasduinen
  • Tip: zoek verkoeling in de Mookerplas met zandstrand

Vind de beste prijs voor: Park Schuttersoord

Park Schuttersoord

Park Schuttersoord is een kleinschalig bungalowpark met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het bungalowpark uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers. U kunt wandelen door het bos, maar ook over stille landweggetjes en weilanden. Als u de vele knooppunten borden volgt, verdwaald u niet en krijgt u het mooiste van Groesbeek en omgeving te zien. Bovendien ligt Duitsland vlakbij en ook Nijmegen ligt op slechts 20 autominuten. Voldoende mogelijkheden dus!

Wat is er te doen op Park Schuttersoord?

Park Schuttersoord is een kleinschalig bungalowpark dat uitermate geschikt is voor rustzoekers. Op ‘Park Schuttersoord’ zijn namelijk nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. De enige voorziening is een speeltuin en de receptie, waar u ook terecht kunt voor het huren van een fiets. Absoluut een aanrader, want de omgeving is schitterend. Zo kunnen we aanraden om te fietsen door het ‘Rijk van Nijmegen’, met een grote verscheidenheid aan landschappen.

Ook het natuurgebied de Mookerheide, waar u op een aantal punten kunt uitkijken over de Maas, kunnen we aanraden. Fiets ook naar Beek-Ubbergen, waar de Kabouterboom groeit. Een boom met een omtrek van 8,5 meter en hiermee waarschijnlijk de dikste boom van Nederland. Zin in een ijsje op een van deze tochten, dan moet u bij IJssalon Clevers zijn. Dit IJssalon heeft verrukkelijk ijs en is al jaren een begrip in de regio.

Park Schuttersoord heeft geen eetgelegenheid. Maar op wandelafstand ligt ‘Herberg ’t Zwaantje’ waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. Lekker chique, dan kunnen we een Engelse High Tea aanraden op Jachtslot de Mookerheide. Natuurlijk kunt u ook zelf koken. U verblijft in een vrijstaande bungalow, die gezellig is ingericht en van alle gemakken is voorzien.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Boodschappenservice

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fiets-/ bolderwagenverhuur

Plattegrond Park Schuttersoord

Bekijk hier de plattegrond van de Park Schuttersoord (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Park Schuttersoord

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.