Camping de Brem

Tussen de breedste stranden van Nederland en het dorpje Renesse ligt Camping de Brem. Naast eindeloos fiets- en strandplezier, staat ook ‘de Brem’ garant voor een fijne vakantie. Waterpret in het buitenzwembad en is er een zeer enthousiast animatieteam.

  • Ideaal voor een strandvakantie in Nederland
  • Er is veel vermaak voor de kinderen op de camping
  • Tip: bezoek het gezellige centrum van Zierikzee en Renesse

Vind de beste prijs voor: Camping de Brem

Camping de Brem

De kindvriendelijke camping de Brem ligt tussen de bruisende badplaats Renesse en een prachtig 17 kilometer lang zandstrand. Renesse is een gezellige badplaats met een mooi en groot strand, tal van eet- en drinkgelegenheden en een gezellig uitgaanscentrum. Zodra de zon onder de horizon verdwijnt, barst het feest er los. Maar ook overdag valt er genoeg te beleven. Bezoek ook het stadje Zierikzee met een gezellig centrum met winkeltjes en gezellige terrasjes.

Wat is er te doen op camping de Brem?

Camping de Brem is een echte familiecamping, met faciliteiten voor het hele gezin. Kinderen zullen er zich geen minuut vervelen. Dolle waterpret is er in het 25 meter buitenzwembad, maar baantjes trekken kan natuurlijk ook. Er is ook een apart peuterbadje voor de allerkleinsten. Het buitenzwembad is omringd door ligstoelen, zodat u heerlijk ontspannen een oogje in het zeil kunt houden, terwijl uw kinderen genieten van waterplezier. 

Tijdens de schoolvakanties worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het enthousiaste animatieteam van camping de Brem. Voor de kinderen staan er bijvoorbeeld regelmatig kindertheatervoorstellingen, knutseluurtjes, balspellen, bingomiddagen, playbackshows en discoavonden op het programma. Ook Loeloe en Tijger, de twee mascottes van ‘de Brem’ zijn elke dag van de partij.

Na een dagje vakantieplezier kunt u dineren in het gezellige en goede parkrestaurant van camping de Brem. Hier staan zowel kinder- als vlees- en streekgerechten op de menukaart. Dit alles voor een vriendelijk prijsje. Voor de snelle trek is de snackbar van camping de Brem een uitkomst. Voor verse broodjes en de krant in de vroege morgen, moet u bij de naastgelegen supermarkt zijn. U verblijft in chalets of ruime bungalows, die van alle gemakken zijn voorzien.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad met peuterbad

Horeca

  • Restaurant met terras
  • Snackbar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Recreatieprogramma (tijdens de mei- en zomervakanties)
  • Circustent

Plattegrond Camping de Brem

Bekijk hier de plattegrond van de Camping de Brem (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Camping de Brem

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.