De Koeksebelt

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

De Koeksebelt ligt in het schitterende Vechtdal. Een fraai stukje Nederland dat roept om ontdekt te worden en hierdoor perfect is voor een vakantie. U haalt ’s morgens eerst broodjes in de parkwinkel, om daarna het Vechtdal te verkennen of duik in het zwembad en bezoek Ommen.

koeksebelt-glijbaan
koeksebelt-wateremmer
koeksebelt-zwembad
koeksebelt-c
koeksebelt-b
koeksebelt-spelen-2
koeksebelt-speelschip
koeksebelt-speelschip-2
koeksebelt-1
koeksebelt-waterplezier
Schermafbeelding 2018-07-02 om 16.21.58
Schermafbeelding 2018-07-02 om 16.23.01
koeksebelt-bungalow

De Koeksebelt

De Koeksebelt ligt in Ommen en is gelegen pal aan de rivier de Vecht en op steenworp afstand van het stadje Ommen. Ideaal als u dus op zoek bent naar rust als ook actief vakantie wil vieren! Kanoën op de Vecht, fiets- en wandeltochten door het Vechtdal of de Lemelerberg beklimmen. Eenmaal boven, op zo’n 78 meter hoogte, wordt u getrakteerd op een geweldig uitzicht over Overijssel. Bezoek ook het sfeervolle stadje Ommen en verras uw kinderen met een dagje Hellendoorn of Slagharen.

Wat is er te doen op De Koeksebelt

De Koeksebelt is gemoedelijk en goed beoordeeld. Dit is niet voor niets! Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn prima. Zo is er een heerlijk buitenzwembad dat zowel in het hoogseizoen als in het voor- en najaar garant staat voor veel waterpret! Elke ochtend om 8.30 uur opent het zwembad en kunt u baantjes zwemmen en vanaf 10.00 uur gaat de waterglijbaan open en kunnen u en uw kinderen een dag lang zwemmen, duiken en plonsen. Bovendien is het zwemwater lekker warm en het gehele seizoen zo’n 26°C. Heerlijk!

Maar naast waterpret heeft vakantiepark De Koeksebelt ook diverse sportieve voorzieningen, zoals een volleybal- en voetbalveld en een Sutu, een interactieve voetbalmuur. Ook leuk is de interactieve dansboog, de grote air-trampoline en de Aquajump – een trampoline in de rivier de Vecht. Ook diverse (kleine) speeltuintjes ontbreken niet. In de zomervakantie zorgt ook het professionele animatieteam voor vermaak: samen broodjes bakken, in de avond rond het kampvuur, knutselen, lasergamen en spooktochten. Voldoende vermaak dus! Maar vergeet ook niet de omgeving van het Vechtdal te verkennen, deze is schitterend!

Heeft u na een dagje dwalen door het Vechtdal geen zin om te koken? Geen probleem De Koeksebelt beschikt over een gezellig restaurant. De menukaart is eenvoudig, smaakvol als ook heel betaalbaar. U kunt plaats nemen in het restaurant, maar u kunt ook alle maaltijden meenemen naar uw accommodatie. Ideaal! Wilt u toch ook zelf koken, dan biedt de parkwinkel uitkomst. Ook voor verse broodjes in de vroege morgen kunt u hier terecht. Maar nu het mooiste van de Koeksebelt, u verblijft in bijzondere accommodaties. Van een boomhut aan rivier de Vecht tot een knusse river cottage. Aan u de keuze!

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan

Horeca

  • Restaurants

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Volleybal- en voetbalveld
  • Sutu, een interactieve voetbalmuur.
  • Interactieve dansboog
  • Grote air-trampoline
  • Aquajump – een trampoline in de rivier de Vecht.
  • Diverse (kleine) speeltuintjes
  • Animatieteam (in de zomervakantie)

Bungalowparken nabij De Koeksebelt

Landgoed De Lindenbergh

Landgoed De Lindenbergh is een kleinschalig landgoed dat zeer geschikt is, voor rust- en natuurliefhebbers. Hier geen grootschalig vermaak, maar rust en ruimte.

Lees meer
Lemeler Esch Natuurcamping

Zoekt u rust, natuur en wilt u ontsnappen aan uw overvolle agenda, dan is De Lemeler Esch wat u zoekt! Hier viert u vakantie in de natuur.

Lees meer
Beerze Bulten

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad, naar het konijnenveld of bezoek eerst de indoorspeeltuin. Op Beerze Bulten is het lastig om te kiezen.

Lees meer
Hof van Salland

Hof van Salland is gelegen in het Salland, een rustige streek in Overijssel met glooiende akkers met oude boerderijen en statige landgoederen. Ideaal voor natuur- en rust zoekers!

Lees meer
Buitenplaats Gerner

Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en ontspannen kan in de wellnesshoeve. Trek er op uit, om het mooie Vechtdal te verkennen.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor De Koeksebelt

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.