De Riethorst

Rust- en natuurliefhebbers moeten op vakantie naar bungalowpark de Riethorst. De Riethorst ligt in een schitterende streek met, heide, heuvels en bossen, die u uitstekend per fiets kunt verkennen. Zoekt u toch drukte, Nijmegen ligt vlakbij!

 • Zwemmen en spelen bij recreatieplas De Siep
 • Gerestylede bungalows, waarvan enkele met sauna
 • Perfecte voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Vind de beste prijs voor: De Riethorst

De Riethorst

Bungalowpark de Riethorst is een klein familiepark gelegen in het meest noordelijke puntje van Limburg, nabij Nijmegen en de Duitse grens. Een uitstapje naar Duitsland is dus zo gemaakt. Maar ook de omgeving van de Riethorst is schitterend. Dit is een heuvelachtige streek met loof- en naaldbossen en ligt het natuurgebied ‘de Mookerheide’ en de recreatieplas ‘de Mookerplas’ vlakbij. Voldoende mogelijkheden voor zowel natuur als wandel- en fietsliefhebbers.

Wat is er te doen op bungalowpark de Riethorst?

Bungalowpark de Riethorst is een kleinschalig en rustig bungalowpark dat uitermate geschikt is voor rustzoekers. Op ‘de Riethorst’ zijn namelijk nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. De enige voorziening is een speeltuin en de receptie, waar u ook terecht kunt voor het huren van een fiets. Absoluut een aanrader, want de omgeving is schitterend. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden, routes en tips!

Wij kunnen alvast het pontje richting Cuijk aanraden. Een leuke tip is ook de fietsroute die u langs Jachtslot de Mookerheide voert. Maar u kunt zelf ook een route uitstippelen, aan de hand van het knooppuntensysteem. Wandelaars moeten een bezoekje brengen aan ‘natuurgebied De Mookerheide’. Dit is een groot gebied met bossen en natuurweide met heide en grassen, die begraasd worden door Schotse Hooglanders en schapen. Met kinderen kunt u perfect terecht bij recreatieplas De Siep, waar ze kunnen zwemmen en spelen.

Bungalowpark de Riethorst heeft geen eetgelegenheid. Maar in de omgeving liggen voldoende restaurants, waar asperges en andere streekgerechten op de menukaart staan. Of wat dacht u van een kop koffie met een stuk Limburgse vlaai? Heerlijk! Natuurlijk kunt u ook zelf koken. U verblijft in een mooie bungalow, die gelegen is tussen de bomen. Een leuk detail; elke bungalow is vernoemd naar de boomsoort die erbij staat.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie
 • WiFi op park (gratis)

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Fietsverhuur
 • Speeltoestel
 • Tafeltennis

Plattegrond De Riethorst

Bekijk hier de plattegrond van de De Riethorst (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Riethorst

Aanbiedingen

Last-minute vakantie bij Summio

Wilt u een heerlijke last-minute vakantie in Nederland boeken? Kies voor een last-minute vakantie bij Summio Parcs en u profiteer van scherpe prijzen. 

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.