Domaine de la Noguière

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Op slechts 16 km van de Middellandse Zee ligt Domaine de la Noguière – ideaal voor een strandvakantie. Maar ook Cannes, Nice en Monaco liggen vlakbij. Na een dagje dwalen door de Provence, plonst u in de zwembaden met waterglijbanen. Perfect voor een zonovergoten vakantie.

RCN-Domaine-de-la-Noguiare-zwembad-8
Domaine-de-la-Noguiere-zwemmen
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-Alex-en-Sammy-3
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-landschap-2
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-landschap-4
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-gezin-bij-safari-lodge-Grimaud
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-animatie
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-receptie-9
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-adventure-parc-5
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-terras-2
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-kind-en-animatie-3
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-zonsondergang-Safarilodge-1
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-zonsondergang-mobil-home-Antibes
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-watersport-3
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-watersport-2
RCN-Domaine-de-la-Noguiare-mobil-home-St-Tropez

Domaine de la Noguière

Op slechts 16 kilometer van de Middellandse Zee, ligt RCN Domaine de la Noguière. Hier viert u vakantie te midden van zonnebloemen- en lavendelvelden. Bezoek de beroemde steden als Cannes en Nice. Ook Monaco ligt om de hoek! Een dagje naar het strand of kies voor een van de vele schilderachtige meertjes in de omgeving. Ook leuk is een bezoekje aan de dolfijnen- en orkashow in Marineland, het survivalpark Le Jardin de César et Léonie en de kleinschalige canyon; Gorges du Pennafort.

Wat is er te doen op RCN Domaine de la Noguière?

Voor uitbundige vakantiepret hoeft u eigenlijk RCN Domaine de la Noguière niet te verlaten! Op de eerste plaats is hier volop waterpret te beleven. Er zijn twee prachtige zwembaden met een vierdubbele en een driedubbele waterglijbaan. De kinderen willen niets liever dan van de glijbanen roetsjen en in het water plonzen. Rondom het zwembad staan heerlijke ligstoelen, zodat u, terwijl de kinderen zwemmen, u optimaal kunt genieten van de Franse zon. Heerlijk! Zoekt u liever de rust op? Dan is er ook een idyllisch vismeertje op het RCN vakantiepark te vinden.

Maar daar houdt de vakantiepret op RCN Domaine de la Noguière nog niet mee op. Zo is er een mooie speeltuin voor de kinderen, er is een recreatiebos en een recreatiezaal. En gedurende het hele vakantieseizoen zet het recreatieteam de bloemetjes buiten! Niemand hoeft zich hier te vervelen. Het multifunctioneel sportveld is dé plek voor jong en oud om hun sportieve kunsten te vertonen. Andere recreatiefaciliteiten zijn de tafeltennistafels en de jeu-des-boules banen.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Op Domaine de la Noguière is een restaurant aanwezig, waar u in gezellige sfeer kunt dineren. Daarnaast is er ook een terras en een loungebar. Houdt u wel van een feestje? Er worden regelmatig gezellige dans- en feestavonden georganiseerd. U verblijft in compleet in gerichte mobilhomes of safaritenten, die alle voorzien zijn van een veranda – optimaal genieten dus van het buitenleven! Kortom, dit RCN vakantiepark is een perfecte keuze voor een zonovergoten (zomer) vakantie.

Faciliteiten

Zwembad/Ontspanning

 • Twee zwembaden met een vierdubbele en driedubbele waterglijbaan

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar
 • Loungebar

Algemeen

 • Receptie (Nederlands sprekend personeel)

Sport/Spel

 • Recreatieteam (gehele seizoen)
 • Recreatiezaal
 • Recreatiebos
 • Vismeertje
 • Speeltoestellen
 • Multifunctioneel sportveld
 • Jeu-de-boulesbanen
 • Tafeltennistafels

Bungalowparken nabij Domaine de la Noguière

Vakantiepark La Palmeraie

Hier beleeft u een fantastische warme vakantie: dolle waterpret in de vijf zwembaden en ook de stranden van de Côte d’Azur liggen vlakbij!

Lees meer
Le Clos des Oliviers

De topper van Les Clos des Oliviers is het supergrote zwembad van 900 m².  Heerlijk! Verken ook de beroemde plaatsen aan de Côte d’Azur als Fréjus en Cannes.

Lees meer
Domaine de Fayence

Lekker lang genieten aan een van de twee zwembaden, ontspan in het wellness center en in de avond geniet u na in uw sfeervolle bungalow.

Lees meer
Vakantiepark Cap Estérel

Cap Estérel ligt nabij de stranden van de Côte d’Azur. Plons in een van de vier zwembaden, bezoek het strand en leef u uit bij de vele sport- en spelactiviteiten.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Domaine de la Noguière

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.