Roompot Park Eksel

Viert u graag vakantie midden in het bos, dan is Roompot Park Eksel perfect! Park Eksel is namelijk gelegen nabij  het grote avonturenbos ‘Bosland’. De wandelpaden beginnen direct voor uw voordeur. Maar u geniet ook van de rust die dit grote bosgebied biedt.

  • Wandelen, fietsen en mountainbiken
  • Gelegen midden in een groot bos van van 5.137 ha
  • Tip: bezoek Eindhoven, Leuven of Hasselt

Boek Roompot Park Eksel direct bij Roompot:

Roompot Park Eksel

Viert u graag vakantie in de natuur, dan is het kleinschalige Roompot Park Eksel, in Vlaanderen wat u zoekt. Park Eksel is namelijk omgeven door een groot avonturenbos van 5.137 hectaren groot. Eindeloos dwalen door het bos en de frisse boslucht opsnuiven. Heerlijk! Maar ook mountainbiken en paardrijden is mogelijk. U verblijft overigens nabij de Nederlandse grens, dus een dagje shoppen in Eindhoven is ook goed mogelijk. Maar u kunt ook kiezen voor Leuven of Hasselt.

Wat is er te doen op Roompot Park Eksel?

Roompot Park Eksel is een uitstekende keuze voor mensen die graag de natuur in duiken. Roompot Park Eksel is namelijk gelegen nabij het groot avonturenbos Bosland. Naast eindeloos wandelen, kunt u er ook mountainbiken, paardrijden en voor kinderen zijn er speciale expeditie en gaan ze op schatten zoektocht. Maar het bos in voor een ontspannen wandeling of om eekhorentjes en konijntjes te spotten kan ook. Een aanrader is het, om in de vroege morgen het bos in te wandelen en de frisse boslucht op te snuiven en te genieten van de eerste zonnestralen die door de boomtakken schijnt

Park Eksel biedt ook vermaak! Zo is er een outdoor waterspeeltuin en een Padelbaan. Huur ook een fiets en fiets van het ene knooppunt naar het andere. Zo mist u niets van de schitterende omgeving. U kunt in het Pijnven in Hechtel-Eksel zelfs tussen de boomtoppen door fietsen. Een bijzondere ervaring! Mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de uitdagende en onverharde mountainbike tracks. Vraag erna bij de receptie.

Na een middagje buiten, is het heerlijk thuiskomen in een van de bijzondere vormgegeven en duurzame bungalows. Neem plaats op uw terras en geniet van de rust en het groen om u heen. Ook in de bungalow voelt het alsof u buiten bent. De grote ramen laten binnen en buiten mooi in elkaar overlopen.

Het centrumgebouw op Roompot Park Eksel wordt op dit moment gebouwd. Naar verwachting is dit begin april 2023 klaar. Vanaf dan zijn ook de binnen- en buitenspeeltuinen, het restaurant en een minimarkt klaar.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Waterspeelplaats (geopend in de lente- en zomermaanden)

Horeca

  • Nog niet aanwezig
Algemeen
  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Padelbaan

Plattegrond Roompot Park Eksel

Bekijk hier de plattegrond van de Roompot Park Eksel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Roompot Park Eksel

Aanbiedingen

Last-minute weg met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Kom deze zomer tot rust bij Roompot

Vier uw zomervakantie op een van de fijne Roompot vakantieparken. Of u ruimte, natuur of juist een actieve vakantie zoekt, er is voor elk wat…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.