Roompot Park Eksel

Of u nu graag ontspant tijdens uw vakantie of liever actief vakantie viert, op Roompot Park Eksel kan het beide. Park Eksel is namelijk gelegen midden in een groot avonturenbos. De wandelpaden beginnen direct voor uw voordeur. Maar u geniet ook van de rust die dit grote bosgebied biedt!

  • Wandelen, fietsen en mountainbiken
  • Gelegen midden in een groot bos van van 5.137 ha
  • Tip: bezoek Eindhoven, Leuven of Hasselt

Boek Roompot Park Eksel direct bij Roompot:

Roompot Park Eksel

Viert u graag vakantie midden in het bos, dan is Roompot Park Eksel, in Vlaanderen wat u zoekt. Park Eksel is namelijk omgeven door een groot avonturenbos van 5.137 hectaren groot. Eindeloos dwalen door het bos en de frisse boslucht opsnuiven. Heerlijk! Maar ook mountainbiken en paardrijden is mogelijk. U verblijft overigens nabij de Nederlandse grens, dus een dagje shoppen in Eindhoven is ook goed mogelijk. Maar u kunt ook kiezen voor Leuven of Hasselt.

Wat is er te doen op Roompot Park Eksel?

Of u nu graag ontspant tijdens uw vakantie of liever actief vakantie viert, op Roompot Park Eksel kan het beide. Roompot Park Eksel is namelijk gelegen midden in een groot avonturenbos, nabij Lommel, Hechtel-Eksel, Pelt en Peer. De wandelpaden beginnen direct voor uw voordeur, kinderen kunnen verstoppertje spelen, voetballen, ravotten in het bos en eekhorentjes spotten. Maar u geniet ook van de rust die dit grote bosgebied biedt! Een aanrader is het, om in de vroege morgen het bos in te wandelen en de frisse boslucht op te snuiven en te genieten van de eerste zonnestralen die door de boomtakken schijnt.

Park Eksel biedt ook vermaak! Zo is er een waterspeeltuin en een buitenspeeltuin. Bij wat minder weer biedt de indoorspeeltuin uitkomst. Huur ook een fiets en fiets van het ene knooppunt naar het andere. Zo mist u niets van de mooie omgeving. U kunt in ‘Bosland’ zelfs tussen de boomtoppen door fietsen. Een bijzondere ervaring! Mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de uitdagende en onverharde mountainbike tracks. Vraag erna bij de receptie.

Na een middagje buiten, is het heerlijk thuiskomen in de bijzonder vormgegeven en duurzame bungalows. Neem plaats op uw terras en geniet van de rust en het groen om u heen. Ook in de bungalow voelt het alsof u buiten bent. De grote ramen laat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen. Lekker eten kan in het parkrestaurant en ook een minimarkt en een centraal oplaadpunt voor elektrische fietsen ontbreekt niet.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Waterspeelplaats

Horeca

  • Restaurant
  • Minimarkt
Algemeen
  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Indoor speeltuin
  • Speeltuin(en)

Plattegrond Roompot Park Eksel

Bekijk hier de plattegrond van de Roompot Park Eksel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Roompot Park Eksel

Bekijk hier de plattegrond van de Roompot Park Eksel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Roompot Park Eksel

Aanbiedingen

Vier Kerstmis bij Roompot!

Kerstmis viert u met elkaar. Cadeautjes uitpakken, spelletjes spelen en samen eten. Dat kan op een van de Roompot parken, midden in de natuur. Er…

Naar aanbieding

Omboekgarantie bij Roompot

Bij Roompot kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.