Park Zandvoort reviews

7,8
- 18 reviews
  • Algemene indruk
    7,8
  • Ligging
    8,8
  • Service
    7,9
  • Eten
    7,4
  • Bungalows
    7,3
  • Kindvriendelijk
    7,7
  • Prijs/kwaliteit
    7,3

Boek Park Zandvoort direct bij Center Parcs:

Beoordelingen voor Park Zandvoort

Heeft u Park Zandvoort bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
9
C.M. Gronloh
jonge_kinderen
22 maart 2019
Beoordeling

Heerlijk gezwommen…en sneeuwvlokjes in mijn gezicht terwijl ik in warm water lag…. mooie ervaring

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    6
  • Kindvriendelijk
    9
7
manita maaswinkel
jonge_kinderen
6 maart 2019
Beoordeling

Huisjes staan erg dicht op elkaar. Verder wel een prima park.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    6
7
Miranda
oudere_kinderen
20 september 2018
Beoordeling

Weinig comfort in het huisje. Geweldige ligging en gezellige restaurants. Wel prijzig.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    5
  • Eten
    6
  • Bungalow
    5
  • Kindvriendelijk
    7
9
Karin

26 september 2017
Beoordeling

Wij zijn inmiddels al 5 keer op park Zandvoort geweest. We hebben 3 x in het hotel gezeten en 2 x op het park zelf! Genoeg vertier aldaar. Beide was prima in orde. Zelfs met de bingo de hoofdprijs (nieuw verblijf) gewonnen, dus komen sowieso weer 🙂 Mooie ligging, met name vanuit de hotelkamer uitzicht op zee. De andere kant zijn de duinen om heerlijk te wandelen. Dichtbij het station om Amsterdam of zo te bezoeken! Mooiste vakantiepark tot nu toe!!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
9
anita duys

26 mei 2017
Beoordeling

Het is een fijn park, je kan alle kanten op en lekker aan zee en het is kindervrienedlijk en goed personeel

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
Bep Boxmeer

11 mei 2017
Beoordeling

27 maart een midweek op park Zantvoort doorgebracht. Een aanrader voor jong en oud. De ligging van het park vlakbij het strand om heelrlijke strandwandelingen te maken. Zo ook de duinen om met een gehuurde fiets op het park fietstochten te maken. Echt om tot rust te komen.
Voor de kinderen ook van alles te beleven. Een fijn zwembad, midget golf wat ook voor ouderen heel erg leuk is. Winkels in de nabijheid. Als je ’s nacht naar het toilet gaat en je kijkt toevallig naar buiten heb je de kans dat je grote herten tegenover je huisje op een duinheuvel staan te kijken.Geweldig om dat te ervaren.
Ik hoop nog een keer naar het park toe te gaan.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
7
Verstappen

23 april 2017
Beoordeling

Bij slecht weer is er weinig te doen voor kinderen in de puberleeftijd. De ligging is geweldig.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    7
8
Rob

20 april 2017
Beoordeling

Mooi park aan zee

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Miep

20 april 2017
Beoordeling

Leuk park aan zee

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    7

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.