Beach Resort Punt West

Beach Resort Punt West is gelegen in het natuurgebied ‘De Punt’ en direct aan het Grevelingenmeer. Hierdoor is het dé perfecte plek om tot rust te komen of om ten volle te genieten, van de vele watersportmogelijkheden rondom Ouddorp! Nagenieten doet u in de super-de-luxe villa’s!

  • Schitterende villa's en hotelstudio's aan het Grevelingenmeer
  • De ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van watersport
  • De grootste attractie is het strand dat voor de deur ligt

Boek hier Beach Resort Punt West:

Beach Resort Punt West

Beach Resort Punt West is gelegen op een toplocatie: direct aan het Grevelingenmeer en in het natuurgebied ‘De Punt’. U kunt uren dwalen door de duinen, watersporters kunnen terecht op het Grevelingenmeer en bij de Brouwersdam, dit is een walhalla voor surfliefhebbers. Bovendien staat u ook binnen een half uur in het centrum van Middelburg. Of wat dacht u van de dorpjes Zierikzee en Sluis? Verblijft u met kinderen, dan is een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans en het zeehondenasiel een aanrader.

Wat is er te doen op Beach Resort Punt West

Beach Resort Punt West is perfect als u op zoek bent naar een rustig vakantieadresje. Want er zijn bijna geen parkvoorzieningen wat de rust ten goede komt. Bovendien is het resort ook autovrij. Ideaal dus voor jonge gezinnen. Zoekt u vertier of wilt u er toch op uit? In de directe omgeving is voldoende te beleven. Spring op de fiets, ga wandelen in Natuurgebied ‘De Punt’ of over het Noordzeestrand, surfen bij de Brouwersdam, naar het Klimbos Westerschouwen of bezoek het gezellige Renesse en Rockanje.

Natuurlijk zijn er enkele voorzieningen op Beach Resort Punt West. Zo kunnen kinderen lekker spelen op het speelstrandje. Want vanuit uw luxe villa of hotelstudio staan ze zo met hun voetjes in het zand en in het water. Samen zandkastelen bouwen en zandtaartjes bakken. Kinderen kunnen zich geen mooiere zandbak wensen! Terwijl uw kinderen lekker spelen op het strand kunt u lekker luieren en een goed boek lezen.

Maar de absolute trots van Beach Resort Punt West zijn de luxe villa’s, die naadloos aansluiten en overgaan in het duinlandschap. De inrichting is modern en luxe. Door de grote glazen ramen krijgt u een heerlijk binnen-buiten gevoel. Er zijn villa’s boekbaar die gelegen zijn in de duinen of aan het strandje. Wilt u op en top luxe? Boek dan een watervilla! Deze zijn gelegen op een eilandje en hebben een eigen zwemsteiger.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Strandje

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond Beach Resort Punt West

Bekijk hier de plattegrond van de Beach Resort Punt West (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Beach Resort Punt West

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.