Residence Durbuy

Résidence Durbuy is een rustig en kleinschalig vakantiepark in de Ardennen. Hier geen grootschalig vermaak, maar vooral het genieten van rust, natuur en de talrijke outdoor activiteiten zijn de belangrijkste reden voor een vakantie op Résidence Durbuy.

  • Er is een klein buitenzwembad, speeltuintje en sportveld
  • Wandelkaarten en -boeken zijn verkrijgbaar bij de receptie
  • Tip: breng een bezoek aan de grotten van Hotton

Vind de beste prijs voor: Residence Durbuy

Residence Durbuy

Résidence Durbuy is gelegen in de Belgische Ardennen vlakbij Durbuy. In dit bruisende stadje, volgens de inwoners het kleinste stadje ter wereld, kunt u genieten op een terrasje of dineren in één van de restaurants. Maar ook de omgeving biedt tal van mogelijkheden, zoals wandelen, kajakken, mountainbike, abseilen of klimmen. Ook leuk is een bezoekje aan de grotten van Hotton, die vanwege hun mooie kleuren ook wel de ‘grotten van duizend-en-een-nacht’ worden genoemd.

Wat is er te doen op Résidence Durbuy?

Résidence Durbuy is een rustig en kleinschalig vakantiepark midden in de Ardennen. Hier geen grootschalig vermaak, maar vooral het genieten van rust, natuur en de talrijke outdoor activiteiten zijn de belangrijkste reden voor een vakantie op Résidence Durbuy. Want welk seizoen ook, de veranderende jaargetijden zorgen voor variatie. In de lente en zomer zijn de bossen fris groen, in de herfst bepalen paddenstoelen en goudkleurige bladeren het landschap en bij sneeuw, veranderen de bossen in een winter wonderland.

Op Résidence Durbuy zijn nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. Als gast kunt u wel gebruik maken van het buitenzwembad (open juni, juli en augustus) Let op; badmuts en klassieke zwembroek zijn verplicht – short en bermuda verboden -. Daarnaast is er een klein speeltuintje en een sportveldje. Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen en zijn er wandelkaarten en wandelboeken verkrijgbaar. Meer voorzieningen zijn er niet. Maar met de Ardennen aan uw voeten, lijkt ons dat geen probleem.

Résidence Durbuy beschikt niet over een parkrestaurant, maar in de omgeving liggen meer dan voldoende leuke stadjes, waar u kunt dineren. Een Belgisch pintje erbij en genieten maar! Tijdens alle weekenden en schoolvakanties, kunt u bij de receptie wel verse broodjes bestellen, die middels de broodjesdienst bij uw vakantiebungalow afgeleverd worden. Wilt u gezellig met het gezin of met vrienden fonduen? Fonduestel is gratis te leen bij de receptie.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

  • Openlucht zwembad

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Sportveld

Horeca

  • Broodjesservice  (weekenden en schoolvakanties)

Algemeen

  • Receptie

Plattegrond Residence Durbuy

Bekijk hier de plattegrond van de Residence Durbuy (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Residence Durbuy

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.