Landal Sallandse Heuvelrug

Landal Sallandse Heuvelrug ligt in Twente. Hier kunt u tot rust komen en heerlijk de natuur in duiken van het nabijgelegen Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Nadien is het heerlijk thuis komen in de bungalows die rondom de recreatievijver in een duinachtig landschap zijn gelegen. 

  • Nabij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug
  • Vrijstaande bungalows rondom een recreatievijver
  • Kleinschalig Landal park: Rust, ruimte en natuur

Boek Landal Sallandse Heuvelrug direct bij Landal Greenparks:

Landal Sallandse Heuvelrug

Midden op het platteland van Twente ligt Landal Sallandse Heuvelrug. Hier kunt u tot rust komen en heerlijk de natuur in duiken van het nabijgelegen Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Lekker wandelen, wilde dieren spotten, de sterrenwacht bezoeken of paardrijden. Een aanrader is ook De Borkeld, dit is het grootste jeneverbesstruweel van Nederland. Bezoek met uw kinderen Avonturenpark Hellendoorn. Maar ook Deventer of Zwolle liggen vlakbij, shoppen, een musea bezoeken en een terrasje pikken. Volop mogelijkheden voor een dagje uit dus!

Wat is er te doen op Landal Sallandse Heuvelrug?

De fraaie accommodaties zijn gelegen rondom een grote recreatievijver van ruim 3,5 hectare en hebben vrijwel allemaal zicht op het water, waardoor u ook echt een heerlijk vakantie gevoel krijgt! In de zomer is het goed toeven op en rondom de recreatievijver. Lekker luieren op het zandstrand, terwijl uw kinderen spelen op het strand en zandkastelen bouwen. Maar ook een frisse duik is mogelijk! Een groot gedeelte van de zwemvijver is namelijk gereserveerd om te zwemmen. Of wat dacht u van kanoën en vissen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Is het weer wat minder en wilt u binnen zwemmen? Dit kan op het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel.

Vooral het genieten van rust en natuur is belangrijk op Landal Sallandse Heuvelrug. De fijne trendy accommodaties zijn dan ook van alle gemakken voorzien, zijn vrijstaand en door de grote ramen, krijgt u een heerlijk buitengevoel. U wandelt zo van het Landal park het Janninksbos in en ook het Wierdense Veld is een uitstekende keuze. Wie weet spot u wel een kraanvogel, een gladde slang en ontmoet u de gezellig blatende schaapskudde. Zoekt u vermaak voor kinderen, ook dan kunt u terecht op bungalowpark Hoge Hexel. Er is een indoorspeelparadijs en een sportveld.

Alle accommodaties beschikken over een fijne keuken. Maar u kunt ook aanschuiven bij het parkrestaurant van Hoge Hexel. Of zoek een gezellige eetgelegenheid in een van de omliggende dorpjes. Tevens vindt u er ook diverse supermarkten. Goed om te weten: Op zondag zijn alle voorzieningen op bungalowpark Hoge Hexel gesloten, i.v.m. de zondagsrust. U heeft hier door alle rust om te genieten van de stilte, de natuur of een goed boek.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Zwemmen kan op naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Informatiebalie

Sport/Spel

  • Spelveld
  • Speelheuvel
  • Recreatievijver

 

Plattegrond Landal Sallandse Heuvelrug

Bekijk hier de plattegrond van de Landal Sallandse Heuvelrug (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Landal Sallandse Heuvelrug

Bekijk hier de plattegrond van de Landal Sallandse Heuvelrug (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Landal Sallandse Heuvelrug

Aanbiedingen

Beleef de herfst bij Landal! Nu volop keuze

In de herfstvakantie kunt u bij Landal alle kanten op! Op de parken is in de herfstvakantie van alles te doen. Kopje onder in het…

Naar aanbieding

Fijne last minutes van Landal

In het bos, aan het water of aan het strand? Bij Landal heeft u een uitgebreide keuze aan last minute bestemmingen in de natuur. Er…

Naar aanbieding

Spontaan weg in het najaar bij Landal

Spontaan een weekendje weg of een midweek eropuit! Het najaar lokt en is deze periode perfect voor een rustig verblijf! Boek een bungalow aan het…

Naar aanbieding

Écht veel voordeel bij Landal

Landal viert de herfst met echt veel voordeel op een groot aantal geselecteerde vakantieparken. Boek op tijd om u favorieten vakantiepark te bemachtigen. Het aanbod is…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.