Schuttersbos

Landal Schuttersbos is gelegen op Terschelling en het perfecte adres om dit rustige Waddeneiland te verkennen. Vanuit uw cottage wandelt u zo de duinen in. Ook het strand zorgt voor veel vermaak. Zwemmen en spelen in de branding, vliegeren en schelpen zoeken.

 • Rustig Landal park met enkele speeltoestellen voor kinderen
 • Vlak bij Midsland met gezellige terrasjes en restaurants
 • Ervaar het eilandgevoel tijdens uw verblijf op Terschelling

Boek Schuttersbos direct bij Landal Greenparks:

Schuttersbos

Landal Schuttersbos is gelegen op Terschelling en het perfecte adres om dit rustige Waddeneiland te verkennen. De oversteek vanaf Harlingen duurt ongeveer 2 uur. Op Terschelling staan bussen klaar die u naar Schutterbos brengen. Op Terschelling vindt u geen grootschalig vermaak maar, rust, ruimte en natuur. Leuk om te bezoeken zijn de dorpjes Midsland en West-Terschelling, met cafeetjes en winkels. Natuurlijk mag een bezoekje aan de vuurtoren ‘Brandaris’ absoluut niet ontbreken.

Wat is er te doen op Landal Schuttersbos?

Landal Schuttersbos is een kleinschalig vakantiepark met comfortabele rietgedekte cottages, die sfeervol zijn ingericht. Vooral het genieten van de rust en de natuur staan hier centraal. Dat is natuurlijk niet voor niets. Terschelling is een Waddeneiland met een schitterende natuur. Vanuit uw sfeervolle cottage loopt u zo de natuur in. Wandelen door de duinen en over het brede Noordzeestrand met de frisse wind door uw haren. Heerlijk!

Landal Schuttersbos beschikt over een receptie en jonge kinderen kunnen zich uitleven op het grote speelschip. Maar ook het strand zorgt voor veel vermaak. Zwemmen en spelen in de branding, vliegeren en schelpen zoeken op het strand. Als u besluit om een vakantie te boeken bij Landal Schuttersbos, moet u emmertjes en schepjes voor de kinderen dus niet vergeten.

Lekker eten kan prima in de knusse cottages! Maar u kunt er ook voor kiezen om een restaurant te bezoeken in het nabijgelegen Midsland. Lekker makkelijk is de broodjes- en boodschappenservice, is er gratis wifi op het hele vakantiepark en een gratis bagageservice (van haven naar park en v.v.)

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Broodjes- en boodschappenservice,

Algemeen

 • Receptie
 • Draadloos internet op het hele park
 • Wasserette
 • Bagageservice

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Speelschip
 • Fietsverhuur

Plattegrond Schuttersbos

Bekijk hier de plattegrond van de Schuttersbos (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Schuttersbos

Bekijk hier de plattegrond van de Schuttersbos (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Schuttersbos

Aanbiedingen

Landal: Paasontbijt midden in het groen

Paaseieren zoeken, een ontbijtje in uw bungalow en heerlijk de natuur in. Tijdens het lange paasweekend is het genieten bij Landal. Op en rond de…

Naar aanbieding

Landal: Eropuit in de meivakantie

Zijn uw kinderen vrij en wilt u samen genieten van een fijne meivakantie? Dan bent u aan het juiste adres bij Landal! Midden in het…

Naar aanbieding

Landal: Eropuit in maart en april

Begin het voorjaar met een zalige vakantie. De natuur ontwaakt, de dagen worden langer en de zon laat zich steeds vaker zien. Spontaan een midweek…

Naar aanbieding

Ontdek met Landal het Verenigd Koninkrijk

Landal verhuurt in een groot aantal landen al prachtige vakantieparken en nu is daar het Verenigd Koninkrijk aan toe gevoegd. Interesse? Bekijk hier deze parken.

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.