Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Op Sunclass Sonnevijver Vijverdorp kunt u heerlijk uitrusten en tot uzelf komen, midden in de natuur van Nationaal Park de Hoge Kempen. Maar ook de enorme natuurvijver met zandstrand zorgt voor veel ontspannen uurtjes. Maastricht, Hasselt én Aken liggen vlakbij.

  • Gelegen tussen Lanaken en Maasmechelen in Belgisch Limburg
  • Ideale omgeving voor mooie wandel-, fiets- en paardrijdtochten
  • Er is een zwemvijvers en visvijvers met voorns, karpers en witvissen

Vind de beste prijs voor: Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Sunclass Sonnevijver Vijverdorp ligt net over de Belgische grens in Rekem op slechts 6 kilometer van Maastricht. Hier treedt u binnen in een wereld van ontspanning en rust. Het park is schitterend gelegen aan de rand van Nationaal Park de Hoge Kempen dat wordt geroemd om de vele wandel- en fietsmogelijkheden. Een dagje Maastricht is ook een aanrader. Het Belgische Hasselt is eveneens de moeite van het ontdekken waard. U bent overigens ook zo in de Duitse stad Aken; een stad met vele bezienswaardigheden!

Wat is er te doen op Sunclass Sonnevijver Vijverdorp?

Op Sunclass Sonnevijver Vijverdorp kunt u op de eerste plaats heerlijk uitrusten en tot uzelf komen. Het park is mooi gelegen in de natuur. Een waar hoogtepunt van Sunclass Sonnevijver Vijverdorp is de enorme natuurvijver met zandstrand. Op warme zomerdagen is het hier heerlijk om te zonnen en om verfrissing te zoeken in het water. Wat hebben de kinderen nog meer nodig dan zand, water en zon om zich urenlang te vermaken? De vijver kan ook gebruikt worden om te vissen.

Uw kinderen hebben op het bosrijke parkterrein alle ruimte om te spelen en liggen er verspreidt op Sunclass Sonnevijver Vijverdorp diverse speeltoestellen. Verder wordt het park door de gasten vooral gebruikt als uitvalsbasis voor het maken van wandelingen en fietstochten door het Nationaal Park De Hoge Kempen en voor het maken van uitstapjes. Door het beperkt aantal faciliteiten is uw rust en privacy gewaarborgd.

Bent u naast een rustzoeker ook een fijnproever? Dan zit u hier helemaal op uw plek, want Sunclass Sonnevijver Vijverdorp beschikt over een topklasse restaurant; restaurant Lake House. Het restaurant heeft een fantastisch terras boven het water van de vijver, waardoor uw diner hier op een mooie zomeravond nog meer charme krijgt.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Natuurvijver met zandstand

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Visvijver

Horeca

  • Restaurant (alleen geopend in juli en augustus)

Algemeen

  • Receptie

Plattegrond Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Bekijk hier de plattegrond van de Sunclass Sonnevijver Vijverdorp (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.