Vakantiepark Tennenbronn

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Vakantiepark Tennenbronn ligt in het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland. Een plek vol natuurschoon en onbegrensde wandelmogelijkheden. Ontspanning, outdoor sporten en uitstapjes naar Tennenbronn of Basel in Zwitserland.

ferienpark-tennenbronn
ferienpark-tennenbronn1
ferienpark-tennenbronn4
ferienpark-tennenbronn6
ferienpark-tennenbronn9

Vakantiepark Tennenbronn

Vakantiepark Tennenbronn in het Zwarte Woud is een topbestemming voor natuurliefhebbers. Geniet van de magische sfeer van het Zwarte Woud en adem de schone buitenlucht in. Er zijn talloze wandelroutes in de directe omgeving. Ook voor recreatieve fietsers als mountainbikers zijn er geschikte routes in de buurt. Tennenbronn is eveneens een aanrader voor een wintervakantie. Vanaf het park vertrekt een langlaufroute en er is vlak bij ook een skilift en een rodelbaan.

Wat is er te doen op vakantiepark Tennenbronn?

Vakantiepark Tennenbronn staat op de eerste plaats in het teken van rust, ruimte en natuur. Tennenbronn ligt namelijk op zo’n achthonderd meter hoogte en is omringd door uitgestrekte bossen. Waarin u uren kunt wandelen over de bewegwijzerde wandelroutes. Door de rust en de ruimte die er heerst, is het ook een ideaal adresje om eventjes helemaal tot uzelf te komen.

Maar naast de uitstekende wandelmogelijkheden, zijn er op vakantiepark Tennenbronn ook enkele voorzieningen aanwezig. Zo is er een speeltuin en een animatie-programma in juli en augustus. Kunt u tennissen en is er fietsverhuur. Een aanrader, want direct vanaf Tennenbronn starten de mooiste routes. Tennenbronn zelf beschikt niet over een zwembad, maar om de hoek ligt een buitenzwembad dat garant staat voor vele uren waterpret.

Voor een maaltijd hoeft u vakantiepark Tennenbronn niet te verlaten. U bent van harte welkom in het parkrestaurant. Overige praktische faciliteiten zijn een kiosk waar u elke dag verse broodjes kunt halen. Daarnaast kunt u ook een wasje draaien; bij de receptie is een wasmachine met droger.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad naast Tennenbronn
  • Sauna en zonnebank

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Tafeltennis
  • Tennisbaan
  • Sportvelden
  • Fietsverhuur

Bungalowparken nabij Vakantiepark Tennenbronn

Geen beoordelingen gevonden voor Vakantiepark Tennenbronn

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.