Vakantiepark Tennenbronn

Vakantiepark Tennenbronn ligt in het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland. Een plek vol natuurschoon en onbegrensde wandelmogelijkheden. Ontspanning, outdoor sporten en uitstapjes naar Tennenbronn of Basel in Zwitserland.

 • Rust, ruimte, natuur en recreatie
 • Prachtig gelegen in de bergen omringd door bossen
 • Knusse bungalows met een eigen terras en tuinmeubilair

Vind de beste prijs voor: Vakantiepark Tennenbronn

Vakantiepark Tennenbronn

Vakantiepark Tennenbronn in het Zwarte Woud is een topbestemming voor natuurliefhebbers. Geniet van de magische sfeer van het Zwarte Woud en adem de schone buitenlucht in. Er zijn talloze wandelroutes in de directe omgeving. Ook voor recreatieve fietsers als mountainbikers zijn er geschikte routes in de buurt. Tennenbronn is eveneens een aanrader voor een wintervakantie. Vanaf het park vertrekt een langlaufroute en er is vlak bij ook een skilift en een rodelbaan.

Wat is er te doen op vakantiepark Tennenbronn?

Vakantiepark Tennenbronn staat op de eerste plaats in het teken van rust, ruimte en natuur. Tennenbronn ligt namelijk op zo’n achthonderd meter hoogte en is omringd door uitgestrekte bossen. Waarin u uren kunt wandelen over de bewegwijzerde wandelroutes. Door de rust en de ruimte die er heerst, is het ook een ideaal adresje om eventjes helemaal tot uzelf te komen.

Maar naast de uitstekende wandelmogelijkheden, zijn er op vakantiepark Tennenbronn ook enkele voorzieningen aanwezig. Zo is er een speeltuin en een animatie-programma in juli en augustus. Kunt u tennissen en is er fietsverhuur. Een aanrader, want direct vanaf Tennenbronn starten de mooiste routes. Tennenbronn zelf beschikt niet over een zwembad, maar om de hoek ligt een buitenzwembad dat garant staat voor vele uren waterpret.

Voor een maaltijd hoeft u vakantiepark Tennenbronn niet te verlaten. U bent van harte welkom in het parkrestaurant. Overige praktische faciliteiten zijn een kiosk waar u elke dag verse broodjes kunt halen. Daarnaast kunt u ook een wasje draaien; bij de receptie is een wasmachine met droger.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad naast Tennenbronn
 • Sauna en zonnebank

Horeca

 • Restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Tafeltennis
 • Tennisbaan
 • Sportvelden
 • Fietsverhuur

Plattegrond Vakantiepark Tennenbronn

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Tennenbronn (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Vakantiepark Tennenbronn

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Tennenbronn (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Tennenbronn

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.