Village de Vacances de Oignies

Als u op zoek bent naar een rustig vakantieadres midden in de Ardennen, dan is Village de vacances de Oignies wat u zoekt. Verwacht hier geen grootschalig vermaak of luxe! Vooral genieten van rust, natuur en talrijke outdoor sporten staan hier voorop.

  • Rustig park met een klein speeltuintje, sportveld en dierenpark
  • Perfecte uitvalsbasis voor de echte wandelliefhebber
  • Kajakken in het najaar en in de winter langlaufen in Oignies

Vind de beste prijs voor: Village de Vacances de Oignies

Village de Vacances de Oignies

Village de vacances de Oignies is een kleinschalig vakantiepark dat gelegen is, in de Belgische Ardennen, op slechts 4 kilometer van de Franse grens. Door de ligging is het park een ideaal startpunt voor talrijke sportactiviteiten; kajakken op de Viroin, vissen, wandelen en mountainbiken. Bovendien zijn de bossen rondom het vakantiepark perfect voor het spotten van wilde dieren. Drukte en gezelligheid vindt u in Hastière en Charleroi. Ligt er sneeuw in de winter, dan kunt u langlaufen.

Wat is er te doen op Village de vacances Oignies?

Als u op zoek bent naar een rustig vakantieadres midden in de Ardennen, dan is Village de vacances de Oignies wat u zoekt. Verwacht hier geen grootschalig vermaak of veel luxe! Vooral genieten van rust, natuur en talrijke outdoor activiteiten staat hier voorop. Welk seizoen ook, de veranderende jaargetijden geven kleuren aan de Ardennen. In de lente en zomer zijn de bossen fris groen, in de herfst bepalen paddenstoelen en goudkleurige bladeren het landschap en bij sneeuw, veranderen de bossen in een winter wonderland.

Op Village de vacances de Oignies zijn nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. Als gast kunt u wel gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte met tafeltennis mogelijkheid, is er een sportveldje, een kleine speeltuin en een dierenpark. Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen en zijn er ook wandelkaarten verkrijgbaar. Meer voorzieningen zijn er niet.

Village de vacances de Oignies beschikt dan ook niet over een parkrestaurant. U kunt koken in uw eigen bungalow of kiezen voor een restaurant in de omgeving. Vraag erna bij de receptie. U verblijft in eenvoudige houten bungalows, die zeer basic zijn ingericht, maar hier is de prijs dan ook naar. Kortom, Village de vacances de Oignies is een zeer eenvoudig vakantiepark dat vooral geschikt is voor mensen die graag de natuur in trekken.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

  • Niet aanwezig

Sport/Spel

  • Speetuin
  • Tafeltennis
  • Kleine dierenweide

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie
  • Huisdieren toegestaan

Plattegrond Village de Vacances de Oignies

Bekijk hier de plattegrond van de Village de Vacances de Oignies (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Village de Vacances de Oignies

Omgeving

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.