Village de Vacances de Oignies

Gastbeoordeling 7,0 score van 2 gast(en)

Als u op zoek bent naar een rustig vakantieadres midden in de Ardennen, dan is Village de vacances de Oignies wat u zoekt. Verwacht hier geen grootschalig vermaak of luxe! Vooral genieten van rust, natuur en talrijke outdoor sporten staan hier voorop.

village-de-vacances-de-oignies-6
village-de-vacances-de-oignies-2
village-de-vacances-de-oignies-3
village-de-vacances-de-oignies-5
village-de-vacances-de-oignies-4
village-de-vacances-de-oignies-8
village-de-vacances-de-oignies-88
village-de-vacances-de-oignies-6
village-de-vacances-de-oignies-5
village-de-vacances-de-oignies-1
village-de-vacances-de-oignies
village-de-vacances-de-oignies-44
village-de-vacances-de-oignies-1
village-de-vacances-de-oignies-8
village-de-vacances-de-oignies-7

Village de Vacances de Oignies

Village de vacances de Oignies is een kleinschalig vakantiepark dat gelegen is, in de Belgische Ardennen, op slechts 4 kilometer van de Franse grens. Door de ligging is het park een ideaal startpunt voor talrijke sportactiviteiten; kajakken op de Viroin, vissen, wandelen en mountainbiken. Bovendien zijn de bossen rondom het vakantiepark perfect voor het spotten van wilde dieren. Drukte en gezelligheid vindt u in Hastière en Charleroi. Ligt er sneeuw in de winter, dan kunt u langlaufen.

Wat is er te doen op Village de vacances Oignies?

Als u op zoek bent naar een rustig vakantieadres midden in de Ardennen, dan is Village de vacances de Oignies wat u zoekt. Verwacht hier geen grootschalig vermaak of veel luxe! Vooral genieten van rust, natuur en talrijke outdoor activiteiten staat hier voorop. Welk seizoen ook, de veranderende jaargetijden geven kleuren aan de Ardennen. In de lente en zomer zijn de bossen fris groen, in de herfst bepalen paddenstoelen en goudkleurige bladeren het landschap en bij sneeuw, veranderen de bossen in een winter wonderland.

Op Village de vacances de Oignies zijn nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. Als gast kunt u wel gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte met tafeltennis mogelijkheid, is er een sportveldje, een kleine speeltuin en een dierenpark. Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen en zijn er ook wandelkaarten verkrijgbaar. Meer voorzieningen zijn er niet.

Village de vacances de Oignies beschikt dan ook niet over een parkrestaurant. U kunt koken in uw eigen bungalow of kiezen voor een restaurant in de omgeving. Vraag erna bij de receptie. U verblijft in eenvoudige houten bungalows, die zeer basic zijn ingericht, maar hier is de prijs dan ook naar. Kortom, Village de vacances de Oignies is een zeer eenvoudig vakantiepark dat vooral geschikt is voor mensen die graag de natuur in trekken.

Faciliteiten

Zwemmen/ontspanning

  • Niet aanwezig

Sport/Spel

  • Speetuin
  • Tafeltennis
  • Kleine dierenweide

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie
  • Huisdieren toegestaan

Bungalowparken nabij Village de Vacances de Oignies

Vallée Les Etoiles

Les Etoiles kijkt uit over de Belgische Ardennen. Talloze outdoor activiteiten ondernemen en verblijft u in een houten chalet en is er een binnenzwembad.

Lees meer

2 beoordelingen voor Village de Vacances de Oignies

Gemiddelde beoordeling: 7,0
Algemene indruk7,0
Kamers6,0
Ligging8,0
Kindvriendelijkheid5,0
Service6,5
Prijs/kwaliteit7,0
Eten5,5

Wat vond u ervan?

7

beoordeelde deze bungalow op 25 april 2012

 

7

beoordeelde deze bungalow op 19 augustus 2011

 

Meer beoordelingen lezen