De Rijp

EuroParc De Rijp biedt voor de hele familie vertier; van speeltuin tot een binnenzwembad tot bootverhuur! Bovendien ligt het oer-Hollandse landschap aan uw voeten. Binnen een half uurtje zit u op het strand, en ook Alkmaar en Volendam liggen vlakbij.

 • Vakantiepark met karakteristieke Hollandse uitstraling
 • U kunt een sloep of fluisterboot op het park huren
 • Bezoek de steden, zoals Volendam of Alkmaar

Boek De Rijp direct bij EuroParcs:

De Rijp

EuroParcs De Rijp is een waterrijk vakantiepark in Oost-Graftdijk. Een mooie streek, als u graag verblijft, midden in het oer-Hollandse landschap. Binnen een half uur staat u op het strand en ook de steden als Alkmaar en Volendam, liggen op slechts 20 autominuten. Oer-Hollands is ook de Zaanse Schans, als u tenminste geïnteresseerd bent in Nederlandse glorie. Eventjes voldoende cultuur, zoek dan de gezellige drukte op van ‘de Bazaar’ in Beverwijk, de grootste internationale markt van Nederland.

Wat is er te doen op EuroParcs De Rijp?

EuroParcs De Rijp staat het jaarrond garant voor een fijne vakantie. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad* met kinderbadje en in de zomermaanden kunt u ook verkoeling zoeken in het buitenzwembad of aan het kleine zandstrand. Door de unieke ligging, aan rivier Vinkenhop isEuroParc De Rijp ook een paradijsje voor vis- en watersportliefhebbers. U vaart zo vanaf De Rijp het water op en kunt u uren varen op de wateren zoals het Alkmaardermeer. Het is zelfs mogelijk om voor meerdere dagen een boot huren, vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen op EuroParcs De Rijp. Ravotten in de speeltuin en met dieren knuffelen op de kinderboerderij. Ook leuk, daag uw kinderen uit op het sportveld en op de tennisbaan. Wilt u de omgeving vanaf het vaste land verkennen? Huur dan een fiets of e-shopper en u tuft geruisloos door het prachtige polderlandschap.

Voor een gezellige lunch of uitgebreid diner kunt u terecht in het parkrestaurant van EuroParcs De Rijp. Op de menukaart staan vis en vlees, maar ook vegetarische gerechten. Voor een snelle hap moet u bij de snackbar zijn. Maar u kunt natuurlijk ook zelf koken. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt. U verblijft in een fijne bungalow of en knus chalet. Sommige vakantiebungalows liggen direct aan het water.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnen- en buitenzwembad
 • Recreatiestrand met natuurwater

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar
 • Supermarkt

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Tennisbanen
 • Dierenweide
 • Fiets- en e-shopper verhuur
 • Sloep- en fluisterboot verhuur

Plattegrond De Rijp

Bekijk hier de plattegrond van de De Rijp (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Rijp

Aanbiedingen

Summerdeals bij EuroParcs

Er last minute tussenuit met het hele gezin deze zomer? Wat dacht u van één van de fijne vakantieparken van EuroParcs? Wat uw vakantiewensen ook…

Naar aanbieding

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op zomervakantie? Grijp uw kans om tegen een gunstig tarief uw zomervakantie te boeken bij EuroParcs. Wandel door de bossen, luier op het…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.