Villapark Vogelmient

Texel is de ideale plek om er even helemaal tussenuit te gaan. Met de frisse zeewind door uw haren, prachtige vergezichten over het strand en wandelingen door dorpjes en duinen. Na een dagje strand– en natuurpret komt u tot rust in luxe villa’s.

  • Perfect adresje om Texel te ontdekken
  • Gelegen op slechts 500 meter van het strand
  • Luxe villa’s met eigen tuin, terras en evt. een sauna

Boek Villapark Vogelmient direct bij Landal Greenparks:

Villapark Vogelmient

Landal Vogelmient is een kleinschalig Landal park in De Koog, op slechts 500 meter van het strand op Texel. Welk jaargetijde ook, Texel is bijzonder! Uitwaaien, wandelen door de duinen of languit op een dekentje op een warme zomerdag. Heerlijk! Bezorg uw kinderen de dag van hun leven door de zeehondenopvang Ecomare te bezoeken. Niet alleen kunt u de zeehonden van dichtbij bekijken, ook komt u alles te weten over de natuur van de wadden en de Noordzee. Leerzaam voor jong en oud!

Wat is er te doen op Landal Villapark Vogelmient?

Landal Vogelmient is een kleinschalig vakantiepark waar rust en genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft voorop staat. Er zijn nagenoeg geen voorzieningen op Vogelmient, wat de rust ten goede komt. Maar Texel heeft zoveel mooist te bieden dat verveling is uitgesloten. Zo ligt het centrum van ‘De Koog’ op wandelafstand en het strand aan uw voeten. Welk jaargetijden ook, het strand is een bron van vermaak! Uitwaaien of genieten van de zon, terwijl uw kinderen zandtaartjes bakken.

Natuurlijk zijn er enkele voorzieningen op Landal Vogelmient. Zo is er voor kinderen een speeltuin en een sportveldje. Bovendien kunt u een fiets huren bij de receptie. Wat we absoluut kunnen aanraden! Fiets door de duinen naar de vuurtoren. Klim naar de top van de vuurtoren en geniet van het geweldige uitzicht over Texel en de Noordzee. Altijd al willen wadlopen of paardrijden over het strand, ook dat is mogelijk! Vraag erna bij de receptie.

Op Landal Vogelmient is geen parkrestaurant, wel kunt u gebruik maken van de boodschappen- en broodjesservice. Bovendien zijn er in de omgeving tal van eetgelegenheden, waar u van harte welkom bent. Of wat dacht u van eten aan het strand bij een strandpaviljoen? U verblijft in ruime vrijstaande villa’s waarvan enkele villa’s beschikken over een sauna. Kortom, Landal Vogelmient is de plek voor mensen die houden van rust en graag genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Broodjesservice
  • Online ParkShop

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Verhuur van bolderwagens en diverse soorten fietsen
  • Sportvelden

Plattegrond Villapark Vogelmient

Bekijk hier de plattegrond van de Villapark Vogelmient (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Villapark Vogelmient

Bekijk hier de plattegrond van de Villapark Vogelmient (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Villapark Vogelmient

Aanbiedingen

Landal: Geniet samen van de voorjaarsvakantie

Ga er samen op uit en beleef de natuur tijdens de voorjaarsvakantie, want alle Landal parken liggen op de mooiste plekjes en is er volop…

Naar aanbieding

Check deze winter last minutes van Landal

Begin het jaar met een paar gezellige dagjes weg in januari of februari. Ontdek de prachtige winterse natuur en na een wandeling geniet u van…

Naar aanbieding

Ontdek met Landal het Verenigd Koninkrijk

Landal verhuurt in een groot aantal landen al prachtige vakantieparken en nu is daar het Verenigd Koninkrijk aan toe gevoegd. Interesse? Bekijk hier deze parken.

Naar aanbieding

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.