Waterpark Terkaple

Gastbeoordeling score van gast(en)110

Vertoeft u graag op en rondom het water dan is Waterpark Terkaple perfect! Dit kleinschalig vakantiepark beschikt over prachtige waterwoningen met een eigen aanlegsteiger. Vanuit uw boot stapt u zo uw veranda op, waar u wegzakt in de fijne loungebanken.

waterpark-terkaple-4
waterpark-terkaple-5
waterpark-terkaple-3
waterpark-terkaple-2
waterpark-terkaple-1
waterpark-terkaple

Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple vindt u in Terkaple, een dorpje dat centraal gelegen is tussen Joure, Sneek en Akkrum. Een mooie omgeving als u graag op en rondom het water vertoeft. Maar u kunt hier ook prima fietsen door het fraaie open Friese landschap. Bezoek één of alle elf de Friese elf steden stadjes. Heeft u kinderen, dan is het Kameleondorp in Terherne een aanrader. Hier komen de verhalen uit de boeken van het Kameleondorp echt tot leven.

Wat is er te doen op Waterpark Terkaple?

Waterpark Terkaple is een kleinschalig vakantiepark met nagenoeg geen voorzieningen! Vooral het genieten van het Friese landschap en de vele Friese wateren staat hier centraal. Huur een boot bij de receptie en u vaart zo vanaf uw watervilla, het water op van de Terkaplesterpoelen, het Sneekermeer of de Goëngarijpsterpoelen. Zou u op een mooie dag willen zwemmen, er is een natuurbad. Maar in de directe omgeving zijn ook voldoende wateren waar het bij mooi weer goed toeven is. Vraag erna bij de receptie!

Heeft u eventjes voldoende waterpret beleeft en wilt u de omgeving verkennen vanaf het land, huur dan een fiets bij de receptie. Het Friese landschap is weids en open met statige stolpboerderijen, groene weide en kleine dorpjes, waar u een terrasje kunt opzoeken. Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin en zijn er volop mogelijkheden om te vissen. Altijd leuk is ook een partijtje biljart en poolbiljart.

Na een dagje dwalen door het Friese landschap is het heerlijk thuiskomen in de ruime en sfeervolle waterwoningen, die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben. U kunt dus zo vanaf u veranda uw boot instappen! Ideaal! U kunt zelf koken maar u kunt ook aanschuiven in het parkrestaurant met terras aan het water.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Vismogelijkheden

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij Waterpark Terkaple

Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa’s hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Lees meer
Waterpark Sneekermeer

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Alle bungalows liggen aan het water, hebben een aanlegsteiger en een vaarverbinding met het Sneekermeer.

Lees meer
Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer
Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Waterpark Terkaple

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.

Roompot: Samen genieten van de herfst

Ga er lekker een weekend, midweek of week tussenuit in de herfstvakantie. Het is het perfecte moment om met z'n allen te genieten en tijd met elkaar door te brengen. Gezellig samen kastanjes zoeken in het bos of heerlijk uitwaaien aan de kust.

Info & boeken