Waterpark Terkaple

Vertoeft u graag op en rondom het water dan is Waterpark Terkaple perfect! Dit kleinschalig vakantiepark beschikt over prachtige waterwoningen met een aanlegsteiger. Vanuit uw boot stapt u zo uw veranda op, waar u wegzakt in de fijne loungebanken.

  • Een waar paradijs voor natuur- en watersportliefhebbers.
  • Vakantiewoningen met veranda aan het water en steiger
  • Met een natuurbad, vismogelijkheden, speeltuinen, fietsverhuur

Boek Waterpark Terkaple direct bij Roompot:

Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple vindt u in Terkaple, een dorpje dat centraal gelegen is tussen Joure, Sneek en Akkrum. Een mooie omgeving als u graag op en rondom het water vertoeft. Maar u kunt hier ook prima fietsen door het fraaie open Friese landschap. Bezoek één of alle elf de Friese elf steden stadjes. Heeft u kinderen, dan is het Kameleondorp in Terherne een aanrader. Hier komen de verhalen uit de boeken van het Kameleondorp echt tot leven.

Wat is er te doen op Waterpark Terkaple?

Waterpark Terkaple is een kleinschalig vakantiepark met nagenoeg geen voorzieningen! Vooral het genieten van het Friese landschap en de vele Friese wateren staat hier centraal. Huur een boot bij de receptie en u vaart vanaf uw watervilla het water van de Terkaplesterpoelen, het Sneekermeer of de Goëngarijpsterpoelen op. Zou u op een mooie dag willen zwemmen, er is een natuurbad. Maar in de directe omgeving zijn ook voldoende wateren waar het bij mooi weer goed toeven is. Vraag erna bij de receptie!

Heeft u eventjes voldoende waterpret beleeft en wilt u de omgeving verkennen vanaf het land, huur dan een fiets bij de receptie. Het Friese landschap is weids en open met statige stolpboerderijen, groene weide en kleine dorpjes, waar u een terrasje kunt opzoeken. Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin en zijn er volop mogelijkheden om te vissen.

Na een dagje dwalen door het Friese landschap is het heerlijk thuiskomen in de ruime en sfeervolle waterwoningen met aanlegsteiger. U kunt dus zo vanaf u veranda uw boot instappen. Ideaal! U kunt zelf koken maar u kunt ook aanschuiven in het parkrestaurant met terras aan het water.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Vismogelijkheden

Plattegrond Waterpark Terkaple

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Terkaple (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Waterpark Terkaple

Aanbiedingen

Last-minute weg met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Kom deze zomer tot rust bij Roompot

Vier uw zomervakantie op een van de fijne Roompot vakantieparken. Of u ruimte, natuur of juist een actieve vakantie zoekt, er is voor elk wat…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.