Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U verblijft immers pal aan het ‘Bergumermeer’. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het water op. Of wat dacht u van een frisse duik vanaf uw terras? Perfect dus!

 • Op Waterpark Zwartkruis is een jachthaven en boothelling
 • Rust, fietsen en wandelen door het Friese Landschap
 • Villa's aan het water met eigen sauna en bubbelbad

Boek Waterpark Zwartkruis direct bij Roompot:

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is gelegen aan het Bergumermeer, één van de populairste watersportgebieden in Friesland; zeilen, varen, kanoën en zijn er veel goede visstekjes. Perfect dus voor watersportliefhebbers, maar ook fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. De vele landweggetjes en de vele beekjes door het weidse landschap, maken het gebied tot een geliefde bestemming. Leuk is ook een bezoekje aan Drachten en Leeuwarden. Winkelen, cultuur snuiven en een terrasje pikken.

Wat is er te doen op Waterpark Zwartkruis?

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U verblijft immers pal aan het ‘Bergumermeer’ een groot meer van zo’n 360 hectare, waartoe u direct toegang heeft. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw eigen of gehuurde boot en vaart zo het water op. Of wat dacht u van een frisse duik vanaf uw terras? Perfect dus!

Maar ook als u graag een hengel uit gooit, is Waterpark Zwartkruis een goede keuze. Er zijn aan de oevers van het Bergumermeer tal van goede visstekjes. Maar u kunt ook het meer opvaren en vissen vanuit een visboot, naar snoek of baars. Goed om te melden; Waterpark Zwartkruis heeft geen voorzieningen voor kinderen. Het waterpark is met name geschikt voor senioren, stellen en vriendengroepen.

Er is op Waterpark Zwartkruis geen eetgelegenheid. Zou u graag gezellig tafelen dan moet u in de omgeving een restaurant zoeken. U kunt natuurlijk ook zelf koken. U verblijft in vrijstaande watervilla’s, die compleet zijn ingericht en aan het water zijn gelegen. Er zijn zelfs villa’s boekbaar met een privé- sauna en een bubbelbad.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie
 • WiFi op park (gratis)

Sport/Spel

 • Bootverhuur
 • Watersportverhuur
 • Vissen
 • Aanlegsteiger boot
 • Boothelling
 • Jachthaven
 • Visvlonder

Plattegrond Waterpark Zwartkruis

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Zwartkruis (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Waterpark Zwartkruis

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Zwartkruis (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Waterpark Zwartkruis

Aanbiedingen

Voorzomers genieten bij Roompot

Relaxen op het strand, wandelen in het bos of luieren op het terras van uw bungalow. U hoeft niet te wachten tot de zomervakantie om…

Naar aanbieding

Last minutes eropuit met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Kom deze zomer tot rust bij Roompot

Vier uw zomervakantie op een van de fijne Roompot vakantieparken. Of u ruimte, natuur of juist een actieve vakantie zoekt, er is voor elk wat…

Naar aanbieding

Ook interessant over Waterpark Zwartkruis

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.