Waterpark Zwartkruis

Gastbeoordeling 7,0 score van 3 gast(en)

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U verblijft immers pal aan het ‘Bergumermeer’. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het water op. Of wat dacht u van een frisse duik vanaf uw terras? Perfect dus!

waterpark-zwartkruis-100
waterpark-zwartkruis-101
waterpark-zwartkruis-103
waterpark-zwartkruis-104
waterpark-zwartkruis-105
waterpark-zwartkruis-98
waterpark-zwartkruis-99
waterpark-zwartkruis-2
waterpark-zwartkruis-3
waterpark-zwartkruis-5
waterpark-zwartkruis-6
waterpark-zwartkruis-8
waterpark-zwartkruis-7
waterpark-zwartkruis-4
waterpark-zwartkruis-1

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is gelegen aan het Bergumermeer, één van de populairste watersportgebieden in Friesland; zeilen, varen, kanoën en zijn er veel goede visstekjes. Perfect dus voor watersportliefhebbers, maar ook fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. De vele landweggetjes en de vele beekjes door het weidse landschap, maken het gebied tot een geliefde bestemming. Leuk is ook een bezoekje aan Leeuwarden. Shoppen, cultuur snuiven en een terrasje pikken.

Wat is er te doen op Waterpark Zwartkruis?

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U verblijft immers pal aan het ‘Bergumermeer’ een groot meer van zo’n 360 hectare, waartoe u direct toegang heeft. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw eigen of gehuurde boot en vaart zo het water op. Of wat dacht u van een frisse duik vanaf uw terras? Perfect dus!

Maar ook als u graag een hengel uit gooit, is Waterpark Zwartkruis een goede keuze. Er zijn aan de oevers van het Bergumermeer tal van goede visstekjes. Maar u kunt ook het meer opvaren en vissen vanuit een visboot, naar snoek of baars. Goed om te melden; Waterpark Zwartkruis heeft geen voorzieningen voor kinderen. Het waterpark is met name geschikt voor senioren, stellen en vriendengroepen.

Er is op Waterpark Zwartkruis geen eetgelegenheid. Zou u graag gezellig tafelen dan moet u in de omgeving een restaurant zoeken. U kunt natuurlijk ook zelf koken. U verblijft in vrijstaande watervilla’s, die compleet zijn ingericht en aan het water zijn gelegen. Er zijn zelfs villa’s boekbaar met een privé- sauna en een jacuzzi.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Sport/Spel

 • Bootverhuur
 • Watersportverhuur
 • Vissen
 • Aanlegsteiger boot
 • Boothelling
 • Jachthaven
 • Visvlonder

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie
 • WiFi op park (gratis)

Bungalowparken nabij Waterpark Zwartkruis

Buitenplaats It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Lees meer
Landal Esonstad

Landal Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Lees meer
Molecaten Park ’t Hout

U bent hier op de juiste plek voor zowel rust als vertier. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Maar ook de omgeving is schitterend.

Lees meer
Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Lees meer
Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Lees meer

3 beoordelingen voor Waterpark Zwartkruis

Gemiddelde beoordeling: 7,0
Algemene indruk7,0
Kamers5,7
Ligging8,3
Kindvriendelijkheid4,3
Service6,0
Prijs/kwaliteit6,7
Eten2,3

Wat vond u ervan?

9

beoordeelde deze bungalow op 10 juni 2012

 

6

beoordeelde deze bungalow op 5 januari 2012

 

6

beoordeelde deze bungalow op 9 augustus 2011

 

Meer beoordelingen lezen