Subtropisch zwembad - Parken met subtropische zwemparadijs

Subtropische zwembadEen bezoek aan een subtropisch zwembad is voor de meeste kinderen één groot feest. Deze zwemparadijs staan garant voor urenlang waterplezier. Spannend zijn de golven in het golfslagbad en de waterglijbanen. Onderwijl kunt u heerlijk ontspannen in de whirlpool.

Heeft u kleine kinderen? Ook dan is een tropisch zwemparadijs een prima keuze. De temperaturen zijn zowel in als buiten het zwembad heerlijk warm en er zijn uitdagende peuterbadjes.

 

Vakantieparken met zwembad Nederland

Bijna alle vakantieparken in Nederland beschikken over een binnen- en buitenzwembad. Zoek hier uw vakantiepark met een  zwembad in Nederland.

 

Subtropisch zwemparadijs Nederland: Vakantieparken

Veel van de subtropisch zwembaden in Nederland zijn onderdeel van een vakantiepark. De meest van deze zwembaden bieden een dagticket aan. Maar u kunt er ook voor kiezen om een verblijf te boeken op één van deze vakantieparken. Dit betekent dagen achter elkaar dolle waterpret.

 

Center Parcs

Alle vakantieparken van Center Parcs beschikken over een tropisch zwembad. Kenmerkend zijn de tropische beplanting en de vele waterglijbanen. Ontspannen kunt u in de whirlpool of neem plaats op één van de vele stoelen rondom het zwemparadijs. Voor de jonge kinderen is er altijd een uitdagend peuterbadje.

Gaat u voor de echte subtropisch beleving? Bezoek dan De Vossenmeren of De Kempervennen. Deze twee Center Parcs parken beschikken over een snorkelbad met echte tropische vissen. Maar voor de ultieme waterbeleving moet u op de vakantieparken Le Lac d'Ailette en Park Hochsauerland zijn. Hier staat het water Playhouse, één van de nieuwe waterattracties van Center Parcs: met 370 meter aan glijbanen, watervallen, wildwaterbaan en grote kiepemmer, gevuld met 700 liter water.

 

Landal GreenParks

Landal Greenparks beschikt over twee bungalowparken met een subtropisch zwemparadijs: Vennenbos (Hapert) en Lommerbergen (Reuver). Alle twee zijn het bruisende zwemparadijzen en zeer geschikt voor zowel jong als oud.

 

Roompot Nederland

Ook Roompot vakanties heeft een groot aantal subtropische zwembaden. Vakantieparken van Roompot met tropisch zwembad Nederland zijn:

Subtropische zwembad

 

 

Duinrell

Duinrell heeft met het Tikibad wellicht het bekendste subtropisch attractie van Nederland. Want wie kent de slogan niet: 'Het Tikibad, daar kikker je van op'. Het tropische Tikibad van Duinrell is één van de grootste glijbanencomplexen van de Benelux. Naast het Tikibad heeft Duinrell ook attracties voor kinderen van alle leeftijden en kan men er overnachten in het vakantiepark Duinrell. Het Duinrell Tikibad vindt u in Wassenaar.

 

Subtropisch waterpret: België & Duitsland

Veel vakantieparken in België en Duitsland beschikken ook over een subtropisch verrassing.

Gratis nieuwsbrief

Ontvang actuele aanbiedingen, extra kortingen en handige vakantietips.

Wordt wekelijks verzonden