Deze pony cottage is perfect voor pony-fans

Een droomvakantie voor kinderen, die helemaal weg zijn van pony’s. Want de gehele vakantie staat in het teken van hun eigen pony!

Wow …. dit is echt te gek voor kinderen, die dol zijn op paarden! U verblijft namelijk in een cottage die direct naast de rijbak en de paardenstallen is gelegen. U kijkt dus zo vanaf uw terras op de paarden! Maar nu het allermooiste, uw kinderen krijgen een eigen pony tijdens hun verblijf. De eigen pony mogen ze verzorgen, maken ze een oefenritje in de rijbak en een ponyrit door het vakantiepark. Verder vinden er leuke pony activiteiten plaats en krijgen ze een (leen)rugzak met pony verzoringsproducten. Is de vakantie voorbij, dan krijgen ze als aandenken een afscheidscadeau en een pony paspoort. Oftewel, deze vakantie staat geheel in het teken van paarden. De pony cottage is boekbaar voor zowel 4 als 5-personen.

U kunt genieten van:

  • Woonkamer met open haard
  • Veel leuke pony activiteiten
  • Een eigen pony tijdens 2 dagen van uw vakantie

U vindt deze pony cottage op Center Parcs het Meerdal – een op en top kindvriendelijk vakantiepark in Limburg! Natuurlijk is daar het geweldige subtropische zwembad. Waaghalzen kunnen een afdaling maken met de kabelbaan of het klimparcours op grote hoogte bedwingen. Daarnaast worden er ook veel kinder- en sportactiviteiten georganiseerd, is er een indoor speelparadijs en zijn er tal van eetgelegenheden.

BOEK HIER DE 4-PERSOONS BUNGALOW

BOEK HIER DE 5-PERSOONS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.