Pony cottage op Center Parcs het Meerdal

Kenmerken: ,

Een droomvakantie voor kinderen, die helemaal weg zijn van pony’s. Want de gehele vakantie staat in het teken van hun eigen pony!

Zijn uw kinderen dol op paarden, dan is deze pony cottage perfect! U vindt deze pony cottage op Center Parcs het Meerdal – een op en top kindvriendelijk vakantiepark in Limburg! Natuurlijk is daar het geweldige subtropische zwembad met een waterglijbaan van 103 meter, een wildwaterbaan, een bubbelbad en een golfslagbad. Waaghalzen kunnen een afdaling maken met de kabelbaan of het klimparcours op grote hoogte bedwingen. Daarnaast worden er ook veel kinder- en sportactiviteiten georganiseerd, is er een indoor speelparadijs en kinderclub en zijn er tal van eetgelegenheden in de Park Plaza.

Perfect voor de kleine paardenliefhebbers

Wow …. dit is echt te gek voor kinderen, die dol zijn op paarden! U verblijft namelijk in een cottage die direct naast de rijbak en de paardenstallen is gelegen. U kijkt dus zo vanaf uw terras op de paarden! Maar nu het allermooiste, uw kinderen krijgen een eigen pony tijdens hun verblijf. De eigen pony mogen ze verzorgen, maken ze een oefenritje in de rijbak en een ponyrit door het vakantiepark. Verder vinden er leuke pony activiteiten plaats en krijgen ze een (leen)rugzak met pony verzoringsproducten. Is de vakantie voorbij, dan krijgen ze als aandenken een afscheidscadeau en een pony paspoort. Oftewel, deze vakantie staat geheel in het teken van paarden. De pony cottage is boekbaar voor zowel 4 als 5-personen.

BOEK DEZE BUNGALOW