Deze ponycottage is perfect voor pony-fans

Een droomvakantie voor kinderen, die helemaal weg zijn van pony’s. Want de gehele vakantie staat in het teken van hun eigen pony!

Heeft u kinderen die dol zijn op pony’s en zouden ze het liefst elke dag bezig zijn met verzorgen en rijden. Nu dan hebben we een leuke tip! Op Center Parcs Eperheide kunt u namelijk een pony cottage reserveren. De pony cottage ligt direct naast de rijbak en de paardenstallen. U kijkt dus zo vanaf uw terras op de paarden! Maar nu het allermooiste, uw kinderen krijgen een eigen pony tijdens hun verblijf. De eigen pony mogen ze verzorgen, maken ze een oefenritje in de rijbak en een ponyrit door het vakantiepark. Verder vinden er pony activiteiten plaats en krijgen ze een (leen)rugzak met pony verzoringsproducten. Is de vakantie voorbij, dan krijgen ze als aandenken een afscheidscadeau en een pony paspoort. Uiteraard is de cottage compleet ingericht, gelijkvloers en biedt de pony cottage plek aan vier of vijf personen.

U kunt genieten van:

  • Woonkamer met open haard
  • Veel leuke pony activiteiten
  • Een (oefen)ritje in de rijbak en door het park

Terwijl uw kinderen hun eigen pony aan het verzorgen zijn, kunt u zwemmen en ontspannen in het tropische zwembad. Maar naast het geweldige zwemparadijs heeft Erperheide nog meer te bieden! Zo zijn er zowel gratis als betaalde sport- en speelvoorzieningen, zijn er diverse eetgelegenheden en is het entertainment in de Park Plaza vrij toegankelijk.

BOEK HIER DE 5-PERSOONS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.