Woonboot voor 6 personen op De Eemhof

Kenmerken: ,

Verblijft u graag op het water dan is deze luxe woonboot ideaal. Geniet van het panoramisch uitzicht over het water, de rust en ruimte en uw eigen aanlegsteiger.

Deze woonboot ligt op De Eemhof, een van de top parken van Center Parcs! U kunt gebruik maken van parkvoorzieningen als het zwemparadijs Aqua Mundo met een Turbo Twister glijbaan, een Flow River waarop u kunt leren surfen en een golfslagbad. Ook een duikles is mogelijk! Daarnaast worden er talloze leuke kinderactiviteiten georganiseerd of wat dacht u van lasergame of een sporttoernooi? Of ontdek het klimparcours of de Action Factory. Er zijn diverse horecagelegenheden, evenals een supermarkt. Houdt u van zeilen of surfen? Dan moet u bij de Watersport en Beachclub zijn.

Vakantie op het water

Kom aan boord van deze prachtige 6-persoons woonboot. Het zal u aan niets ontbreken voor een ontspannen vakantie aan het water. De woonkamer biedt een mooi uitzicht over het water en beschikt over een tv en open haard en heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het terras. De keuken is compleet uitgerust en zijn er 3 slaapkamers met boxspringbedden en een van de slaapkamers heeft een eigen badkamer met bubbelbad met lichttherapie. De andere badkamer heeft een regendouche. U heeft bij uw woonboot een eigen aanlegplaats voor uw eigen boot. Geen eigen boot? Dan kunt u ook een boot huren. De woonboot is voorzien van gratis wifi en krijgt u elke morgen vers gebakken broodjes bezorgd.

BOEK DEZE BUNGALOW