Bungalow met boot? Check deze 9 huisjes met boot!

In de zomer is het heerlijk om (gewoon) vanuit uw eigen bungalow zo een boot of sloep in te stappen, om zo een fijn en ontspannen dagje tegemoet te varen. Maar waar vindt u een bungalow inclusief een eigen boot of sloep? Want u wil ook echt een bungalow met een eigen aanlegsteiger en een eigen boot! Vandaar onze top 9 van vakantieparken, die bungalows verhuren met een aanlegsteiger en waar u de mogelijkheid heeft om een boot te huren. Bij één vakantiepark is de verhuur zelfs inclusief een sloep!

Na het ontbijtje op het terras, maakt u een picknickmand klaar vol lekkers en vaart u een fijn en ontspannen dagje tegemoet!

Bungalow met boot? Boek Waterpark Sneekermeer

Vaart u tijdens u vakantie graag, dan is Waterpark Sneekermeer wat u zoekt! Want alle vrijstaande bungalows liggen aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. U stapt dus zo vanaf uw eigen steiger, u boot in en vaart het water op. Ideaal! U kunt uw eigen boot meebrengen, maar u kunt ook een boot huren op het vakantiepark. Oftewel, een heerlijk adresje om tot rust te komen en te genieten van de meest waterrijke provincie van ons land.

Vakantiepark De Potten: Luxe villa’s met aanlegsteiger

RCN de Potten ligt zowel aan het Sneekermeer als aan de Grote Potten, waardoor het een watersport paradijs is! Veel bungalows liggen aan het water, maar zoekt u op en top luxe, boek dan een van de luxe waterwoningen (zomertaling) met een aanlegsteiger. Deze luxe waterwoningen liggen aan het water en hebben een directe verbinding naar de Friese meren. Vanuit uw vakantiewoning vaart u zo naar het Sneekermeer. RCN de Potten verhuurt verschillende sloepen, motorboten, roeiboten, kano’s en zeilboten.

Waterpark Terkaple: Watervilla met aanlegsteiger

Waterpark Terkaple ligt in de waterrijke provincie Friesland. Niet verwonderlijk dus dat op dit  gemoedelijke vakantiepark alle prachtige watervilla’s beschikken over een eigen aanlegsteiger. Dus huur een boot bij de receptie en u vaart zo vanaf uw watervilla het water op van de Terkaplesterpoelen, het Sneekermeer of de Goëngarijpsterpoelen. Perfect! Na een dagje op het water stapt u zo vanuit uw boot uw veranda op, waar u wegzakt in de fijne loungebanken.

De Kuilart: Bungalow met sloep arrangement

Vakantiepark De Kuilart ligt direct aan het water ‘De Kuilart’ en als u een Water Villa of een van de luxe waterchalets reserveert, heeft u niet alleen een schitterend zicht op het water, u vaart ook eenvoudig de doorgaande vaarwateren op om de diverse Friese meren te ontdekken. Bovendien is het ook mogelijk om een vakantiebungalow inclusief sloep te reserveren. Het arrangement is te reserveren in de periode van 5 april tot 26 oktober 2019, m.u.v. mei-, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.