Bungalow met boot? Check deze 11 huisjes met boot!

In de zomer is het heerlijk om (gewoon) vanuit uw eigen bungalow zo een boot of sloep in te stappen, om zo een fijn en ontspannen dagje tegemoet te varen. Maar waar vindt u een bungalow inclusief een eigen boot of sloep? Want u wil ook echt een bungalow met een eigen aanlegsteiger en een eigen boot! Vandaar onze top 9 van vakantieparken, die bungalows verhuren met een aanlegsteiger en waar u de mogelijkheid heeft om een boot te huren. Bij één vakantiepark is de verhuur zelfs inclusief een sloep!

Na het ontbijtje op het terras, maakt u een picknickmand klaar vol lekkers en vaart u een fijn en ontspannen dagje tegemoet!

Aanrader! Landal de Reeuwijkse Plassen

Landal de Reeuwijkse Plassen ligt in het Groene Hart. Een oer-Hollands polderland met plassen, rietkragen en dijken. Hollandser kan het niet en dus de perfecte omgeving om te genieten van een vakantie op en aan het water! U verblijft in waterbungalows die veelal direct aan het water liggen. Vanaf uw terras kunt u zo het water op: in de zomer met uw (eigen) boot. Op het Landal park kunt u een elektrische sloep huren en vaart u zo de Reeuwijkse Plassen op. Een vaarbewijs is niet nodig!

Resort Terhills: Luxe cottage met sloep

Op Resort Terhills viert u vakantie in een heuvelrijk landschap aan een uitgestrekt meer. Door het gehele resort slingert ook een helder riviertje, waarover u uitstekend kunt varen. De meeste luxe cottages beschikken over een royale aanlegsteiger en is het zelfs mogelijk om met uw sloep naar de Country club (Park Plaza) en het grote meer op te varen. Maak het u zelf gemakkelijk en reserveer direct bij het boeken een sloep arrangement. Hierdoor beschikt u tijdens uw gehele verblijf over een sloep. 

Bungalow met boot? Boek Waterpark Sneekermeer

Vaart u tijdens u vakantie graag, dan is Waterpark Sneekermeer wat u zoekt! Want alle vrijstaande bungalows liggen aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. U stapt dus zo vanaf uw eigen steiger, u boot in en vaart het water op. Ideaal! U kunt uw eigen boot meebrengen, maar u kunt ook een boot huren op het vakantiepark. Oftewel, een heerlijk adresje om tot rust te komen en te genieten van de meest waterrijke provincie van ons land.

Geniet bij EuroParcs in uw vakantiewoning aan het water

Een vakantie aan het water is super! Als u wakker bent opent u de gordijnen en kijkt u uit over het water. Bij mooi weer ontbijt u buiten, om daarna in uw eigen boot te stappen, om het water op te varen. Dat klinkt als echt vakantie! EuroParcs heeft nu de fijnste vakantiebungalows geselecteerd, die direct aan het water zijn gelegen. Zo vindt u de vakantiebungalows aan het Markermeer en het Veluwemeer, maar ook aan de Maas en de Kraaijenbergse Plassen. Daarbij heeft u ook de keuze uit diverse vakantiebungalows van chalet tot een luxe watervilla.

Bungalowpark IJsselmeer: Geniet van een verblijf aan het water

EuroParcs IJsselmeer ligt nabij het IJsselmeer en direct aan het water van ‘De Vliet’, hierdoor liggen ook alle bungalows direct aan het water en beschikken ze allemaal over een privé-aanlegsteiger. U vaart dus zo de prachtige wateren rondom Medemblik op. U kunt kiezen voor een fluisterboot, motorboot of sloep. Maar ook een kano of kajak huren is mogelijk. Huurt u een boot dan krijgt u ook een vaarkaart van de omgeving. Zo kunt u snel en gemakkelijk de mooiste plekjes bereiken.

Vakantiepark De Potten: Luxe villa’s met aanlegsteiger

RCN de Potten ligt zowel aan het Sneekermeer als aan de Grote Potten, waardoor het een watersport paradijs is! Veel bungalows liggen aan het water, maar zoekt u op en top luxe, boek dan een van de luxe waterwoningen (zomertaling) met een aanlegsteiger. Deze luxe waterwoningen liggen aan het water en hebben een directe verbinding naar de Friese meren. Vanuit uw vakantiewoning vaart u zo naar het Sneekermeer. RCN de Potten verhuurt verschillende sloepen, motorboten, roeiboten, kano’s en zeilboten.

Vakantiepark Giethoorn: Bungalow met gratis sloep‎

Vakantiepark Giethoorn ligt in het centrum van Giethoorn, wat ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ wordt genoemd. Het vakantiepark scoort een 9.3 en is dé plek om te genieten van een vakantie op het water. Want bij een verblijf tussen 1 april en 1 november krijgt u – gratis een fluisterboot tot uw beschikking. Maak vaartochten over het Bovenwijde meer, gooi uw hengel uit om te genieten van een visvakantie of bezoek Nationaal Park de Weerribben, waar u ook een bootje kunt huren, om dit waterrijk gebied te verkennen.

Waterpark Terkaple: Watervilla met aanlegsteiger

Waterpark Terkaple ligt in de waterrijke provincie Friesland. Niet verwonderlijk dus dat op dit  gemoedelijke vakantiepark alle prachtige watervilla’s beschikken over een eigen aanlegsteiger. Dus huur een boot bij de receptie en u vaart zo vanaf uw watervilla het water op van de Terkaplesterpoelen, het Sneekermeer of de Goëngarijpsterpoelen. Perfect! Na een dagje op het water stapt u zo vanuit uw boot uw veranda op, waar u wegzakt in de fijne loungebanken.

Vakantiepark It Wiid: Geniet op de Friese Wateren

Vakantiepark It Wiid ligt bij ‘De Alde Feanen’, een groot waterrijk natuurgebied dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en waterwegen, waarop prachtig gevaren kan worden. Perfect dus voor een vakantie op het water! Er zijn verschillende vakantiebungalows boekbaar, die nagenoeg allemaal gelegen zijn aan het water. U vaart dus direct de Friese Wateren op. Een boot, sloep of optimisten kunt u huren op het vakantiepark of direct bij het (online) boeken bijboeken

Bungalow met boot? Bekijk Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is een rustig en kleinschalig park in het Friese dorpje Terherne en een uitstekende keuze voor een vakantie op het water! Het gehele vakantiepark is omgeven door water en hebben alle watervilla’s een eigen aanlegsteiger. Huur een sloep of zeilboot en u vaart vanaf zo de ‘Terhernster Poelen’ op. Vanaf de ‘Terhernster Poelen’ kunt u dan het Sneekermeer opvaren. Ook is het mogelijk om sup’s te huren en kunt u een hengel uitgooien.

Tusken de Marren: U vaart direct de Friese water op!

Tusken de Marren ligt direct aan de ‘Meine Sleat’ en vaart u vanaf het vakantiepark zo de Friese Meren op en ook het Sneekermeer ligt binnen handbereik. Nagenoeg alle vakantiebungalows liggen aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger. U kunt zo vanaf de steiger in het water duiken, suppen en zelfs vissen en ook een boot huren is mogelijk! Bovendien kunt u ook zelf uw eigen boot mee brengen. Deze kunt u aanleggen aan uw steiger van uw vakantiebungalow. Oftewel, de watersportmogelijkheden op Tusken de Marren zijn optimaal.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.