Goedkope bungalow vakantie

Goedkope bungalowparken

U wil op vakantie, maar u wilt niet al te veel geld uitgeven? Geen probleem, want er zijn voldoende vakantieparken, die u voor een fijn prijsje kunt reserveren. Nu moet u niet denken dat de keuze beperkt is en dat een goedkoper vakantiepark, over nagenoeg geen voorzieningen beschikt. Integendeel! Keuze is er voldoende en speelt ook de datum een grote rol. Om uw op weg te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van goedkope bungalow vakanties, waar u een fijne vakantie kunt vieren.

Speeltuin-op Rondeweibos

Goedkope bungalow vakantie – boek bij Molecaten

Nog een zeer betaalbare vakantiepark organisatie is Molecaten. Molecaten staat bekend om de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht. Ideaal als u op zoek bent naar een rustig vakantieadresje. Maar er zijn ook Molecaten parken, die bol staan van de voorzieningen, zoals Ginkelduin en vakantiepark Kuierpad. Deze parken zijn wat duurder, aangezien ze ook luxere accommodaties verhuren. Kiest u voor een Molecaten park met chalets of huurcaravans, dan bent u goedkoper uit.

  • Goed om te weten: Molecaten geeft 8% korting op reserveringen op 3 maanden voor aankomst. Interesse? Bekijk hier de Molecaten aanbiedingen.

Low budget vakantie? Ga buiten de schoolvakantie

Natuurlijk zijn alle vakantieparken buiten de schoolvakanties goedkoper en zijn prijzen seizoen afhankelijk. Zo boekt u in de maanden januari, februari, maart en november, in de meeste gevallen het goedkoopst een verblijf. Bovendien speelt de populariteit van de vakantieparken ook mee. Hoe populairder hoe duurder! In de genoemde maanden kunt u ook bij Landal, een goedkoop vakantiepark scoren. Uiteraard zijn er meer goedkope bungalow vakanties. Via het ‘zoekfilter‘ kunt u opzoek naar een goedkoop bungalowpark.