Weg met Kerstmis? Boek een kerstarrangement

weg met kerst

Sluit 2020 af met een ontspannen kerstvakantie! Geniet met uw kinderen, opa en oma of met vrienden in een knusse bungalow, op een van de vele vakantieparken in Nederland, België of Duitsland. Naast de vele parkvoorzieningen, organiseren de onderstaande vakantiepark organisaties ook tal van kerstactiviteiten en kunt u heerlijke culinaire arrangementen bestellen. Geen Kerst stress en ideaal voor wat quality-time samen! We tippen de verschillende vakantiepark organisaties – die met Kerstmis groots uitpakken!

De fijnste ‘kerst tips’ op een rij! Zodat u kunt genieten van een ontspannen en stressvrije kerst. Op zoek naar een kerstvakantie last minute? Kijk dan bij onze kerstaanbiedingen.

Weg met kerstmis? Boek een kerstarrangement

Sunparks: Knutselen en culinair genieten

Zoek de gezelligheid op bij onze Zuiderburen en reserveer een bungalow bij een van de drie Sunparks parken. Wandelen, spelen in de indoorspeeltuin en plons in het binnenzwembad. Of knutsel met uw kinderen een winters souvenir, tijdens de kids winter workshop. Luister en dans in de avond mee met het live entertainment en warm u op bij de winterbar met houtvuur en glühwein! Vergeet ook niet om een van de diverse culinaire arrangementen te reserveren, van een kerstbrunch tot een avondvullend kerstdiner.

Wilt u dit jaar ontsnappen aan alle stressvolle voorbereidingen? Laat u dan verwennen op een van de Sunparks parken en beleef een ontspannen kerst.

Center Parcs: Feestelijk kerstarrangementen

Ook Center Parcs doet er alles aan, om u een fijne kerstvakantie te bezorgen! Alle parken zijn feestelijk versiert en er worden winterse activiteiten georganiseerd. (aanbod verschilt per park) In de kerstvakantie doet Center Parcs hier nog een schepje bovenop, door een groot aantal feestelijke arrangementen aan te bieden. Van een feestelijk steengrill- arrangement tot een luxe kerstbrunch of een feestelijk volpension arrangement. Waar u ook voor kiest – u hoeft niet zelf in de keuken te staan! Ideaal! Interesse?

  • Maak dan een keuze uit de onderstaande kerstarrangementen. Meer info over de arrangementen leest u hier.