Zorg en aanpassingen op vakantieparken

U wilt graag op vakantie, maar u of een familielid heeft zorg of een aanpassing nodig in de vakantiebungalow. Geen probleem! Want ook voor mensen, die een beperking hebben is er een ruime keuze aan vakantiebungalows. Veel vakantiepark organisaties doen er alles aan, om ook mensen met een beperking een fijne vakantie te bezorgen. Het aanbod aan aangepaste bungalows is groot: van rolstoelvriendelijk- tot allergie bungalows en van vakantieparken waar nierdialyse mogelijk is.

Bekijk hieronder de verschillende vakantiepark organisaties, die mindervalide en rolstoelvriendelijke bungalows verhuren.

Landal: Het grootste aanbod aan aangepaste bungalows

Landal heeft van alle vakantiepark organisaties het grootste aanbod aan aangepaste bungalows. Deze aangepaste vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat gasten met een beperking, ook optimaal kunnen genieten van een fijn verblijf. Of u nu op zoek bent naar een rolstoelvriendelijke bungalow, slechtziend bent of afhankelijk van dialyse? Bij Landal vindt u een ruim aanbod aan aangepaste accommodaties.

Goed om te weten: Voor gasten die extra zorg nodig hebben heeft Landal een samenwerking met Comfortzorg. U kunt op alle Nederlandse Landal parken rekenen op zorg en hulpmiddelen. Voor meer info kunt u zich wenden tot Comfortzorg (0900-234 12 34)

Roompot: Zorg, dialyse en aangepaste bungalows

Roompot is een grote vakantiepark organisatie, die verschillende bungalows verhuurt op veel vakantieparken. Zo ook aangepaste bungalows, waarbij de inrichting rekening is gehouden met de beperking. Denk hierbij aan drempel vrije- en allergie vriendelijke bungalows. Bent u afhankelijk van dialyse? Roompot heeft drie parken die over een eigen dialysecentrum beschikken. Bovendien is het ook mogelijk om hulpmiddelen te laten bezorgen in uw bungalow. Roompot werkt hiervoor samen met Comfortzorg.

Aangepaste cottages bij Center Parcs

Naast dat op nagenoeg alle Center Parcs parken de centrale faciliteiten, waar mogelijk zijn aangepast voor mindervaliden, zijn er ook 8 Center Parcs parken, waar u een mindervalide cottage kunt reserveren. Deze cottages zijn met name aangepast, aan de wensen van rolstoelgebruikers en beschikken o.a. over brede deuren en is de keuken, badkamer en toilet gepast. Goed om te weten: De inrichting en aanpassingen verschillen wel per cottage. Bekijk de cottages dus goed!

Onbezorgd op vakantie bij RCN

Op zoek naar een kleinschaliger vakantiepark, dan kunnen we de vakantiepark organisatie RCN, met parken in Nederland en Frankrijk aanraden. Ook deze vakantiepark organisatie heeft naast de gewone bungalows ook bungalows die zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Deze bungalows zijn gelijkvloers, hebben een onderrijdbaar keukenblok, douchestoel en wandbeugels en een ruime zithoek. U vindt deze rolstoelvriendelijke bungalows op diverse parken in Nederland en Frankrijk.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.