11 vakantieparken bij Nijmegen

Even ontvluchten aan de drukte van alledag? Op zoek naar een rustige en veelzijdige bestemming in eigen land? Denk dan aan Nijmegen. Deze historische stad is het ontdekken waard. Wandel door de sfeervolle oude binnenstad, bewonder de Waagh en het Valkhofpark of ga winkelen in de Lange Hezelstraat. Rust vindt u in de thermen bij Nijmegen, in het wijndorp Groesbeek of in de omliggende natuur. Voor uw verblijf treft u rond Nijmegen zowel rustige als bruisende vakantieparken. Vergelijk en boek hier een vakantiepark in Nijmegen.

 
Favoriet

Park Schuttersoord

Gastbeoordeling 9,0 score van 2 gast(en) - Ligt op: 7.3 km.

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

Meer park info »

 • Rustig
 
Favoriet

Vakantiepark de Oude Molen

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 7.5 km.

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

Meer park info »

 • Rustig
 
Favoriet

Bungalowpark De Zeven Heuvelen

Gastbeoordeling 8,3 score van 4 gast(en) - Ligt op: 8 km.

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt 'De Zeven Heuvelen'. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

Meer park info »

 • Wellness
 
Favoriet

Bungalowpark Molendal

Gastbeoordeling 9,0 score van 2 gast(en) - Ligt op: 10 km.

Molendal is een gastvrij park dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt.

Meer park info »

 • Rustig
 
Favoriet

De Riethorst

Gastbeoordeling 8,3 score van 4 gast(en) - Ligt op: 10 km.

Rust- en natuurliefhebbers moeten op vakantie naar 'de Riethorst'. De Riethorst ligt in een schitterende streek die u prima per fiets kunt verkennen. Ook Nijmegen is vlakbij!

Meer park info »

 • Rustig
 
Favoriet

Vakantiepark Herperduin

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 15.9 km.

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Meer park info »

   
  Favoriet

  Vakantiepark Schaijk

  Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 16.1 km.

  Wandelen en uitrusten in de bungalows die een authentiek outdoorgevoel uitstralen. Kinderen gaan naar het spray-park of de indoorspeeltuin. Uniek is het dronepark

  Meer park info »

  • Rustig
  • Spray park
  • Wandelen
   
  Favoriet
  Speeltuin

  Het Heijderbos

  Gastbeoordeling 8,2 score van 25 gast(en) - Ligt op: 19.2 km.

  Waterpret in het subtropisch zwembad of ontdek de Jungle Dome tijdens de Jungle Expedition. Sporten? Ga naar het Sport Center. Paardenliefhebbers bezoeken de manege.

  Meer park info »

  • Jungle Dome
  • Kindvriendelijk
  • Luxe
  • Tropisch zwembad
   
  Favoriet

  De Wielerbaan

  Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 21.9 km.

  Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

  Meer park info »

  • Rustig
   
  Favoriet

  Vakantiepark Arnhem

  Gastbeoordeling 6,7 score van 3 gast(en) - Ligt op: 23.6 km.

  Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

  Meer park info »

  • Kindvriendelijk