Bierbrouwerij Hertog Jan

Altijd al willen weten zien hoe bier op ambachtelijke wijze gebrouwen wordt? Breng dan een bezoekje aan Bierbrouwerij Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Tijdens een rondleiding van circa een uur krijgt u antwoordt op al u vragen en volgt u het hele brouwproces. Na afloop kunt u uiteraard een glas heerlijk Hertog Jan pils (of frisdrank) proeven in café Hertog Jan.

De Hertog Jan brouwerij is een unieke brouwerij die nog altijd op dezelfde plek staat waar het 100 jaar geleden allemaal begonnen is. Bij binnenkomst ruikt u de moutlucht. Het bewijs dat in de brouwerij van Hertog Jan nog bier gebrouwen wordt.

Kruisweg 44
Arcen

Bungalowparken nabij Bierbrouwerij Hertog Jan

Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer
Recreatiepark Maas en Bos

Duik in het buitenzwembad en ravot in de speeltuin. Op pad? Zowel een Duits als een Nederlands pretpark vindt u in de omgeving.

Lees meer
Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer