De Greftenhoeve

Op zoek naar een leuk en fruitig uitstapje in Overijssel? Stap dan het erf op van de Greftenhoeve in Vriezenveen. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op deze gastvrije blauwe bessenkwekerij! Of wilt u misschien zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan ook! U mag zelf uw blauwe bessen plukken op het zelfplukland! De Greftenhoeve is gespecialiseerd in het kweken van blauwe bessen voor de verse consumptie.

Adres: Greftenweg 16, 7671 PC Vriezenveen
Website: De Greftenhoeve

Smullen van verse bessen en wandelen

Daarnaast kunt u hier ook rode, zwarte- en kruisbessen kopen. Een deel van de oogst wordt verkocht in de eigen winkel. Hier worden ook andere Twentse streekproducten verkocht. Daarnaast kunt u plaatsnemen in de hooischuur of onder de eikenbomen op het erf voor een kopje koffie met blauwe bessenvlaai. Een bezoek aan de blauwe bessen boerderij de Greftenhoeve is ideaal te combineren met een wandeling of fietstocht door de omliggende omgeving, waaronder door het natuurgebied de Engbertsdijkvenen. Fietsen of wandelen, bessen plukken en genieten van koffie met vlaai: wat wilt u nog meer? Een bezoek aan de Greftenhoeve en omgeving staat garant voor een onbezorgd middagje uit!

Bungalowparken nabij De Greftenhoeve

De Vlegge

Op zoek naar een rustig adresje, dan kunnen we Landal de Vlegge aanraden! Hier kunt u te midden van veel groen heerlijk tot rust komen.

Lees meer
Recreatiepark de Tolplas

De Tolplas is een gemoedelijk recreatiepark met als middelpunt, een recreatievijver. Die bij mooi weer uitnodigt, om te zwemmen en te luieren op het zandstrandje.

Lees meer
Vakantiepark ’n Kaps

In de natuurrijke omgeving kunt u wandelen en fietsen. Daarnaast kunt u vissen, is er een verwarmd buitenzwembad, een bowlingbaan en indoor speeltuin.

Lees meer
Hoge Hexel

Op Hoge Hexel geniet u van een onstpannen verblijf. Maar u kunt ook de drukte op zoeken en Ootmarsum en Almelo bezoeken. Of duik in het binnenzwembad.

Lees meer
De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een uitstekende keuze voor buitenmensen en in het bijzonder paardenliefhebbers. De Lourenshoeve beschikt over een paardenmanege.

Lees meer
Beerze Bulten

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad, naar het konijnenveld of bezoek eerst de indoorspeeltuin. Op Beerze Bulten is het lastig om te kiezen.

Lees meer
Ferienpark Grafschaft Bentheim

Kom naar de mooie omgeving van Uelsen en verblijf op het gezellige Grafschaft Bentheim. De mooie omgeving leent zich perfect voor wandel- en fietstochten.

Lees meer
Sprookjescamping

Sprookjescamping de Vechtstreek is een populaire 5-sterren camping. Dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad en is er het jaarrond animatie voor alle leeftijden.

Lees meer
De Witte Berg

De Witte Berg is een gemoedelijk vakantiepark in Twente, nabij Ootmarsum. Wandelen en fietsen en nadien plonst u in het binnen- of buitenzwembad.

Lees meer
Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Lees meer