De kleinste stad van Nederland

Ervaar de nostalgische sfeer van ‘De kleinste stad van Nederland’, oftewel Bronkhorst. Dit stadje verwierf in 1482 zijn stadsrechten. Hier lijkt het wel alsof de tijd heeft stilgestaan. Bezoek de kapel, het sfeervolle Dickens Museum en bewonder de gebouwen met trapgevels, waaronder ’t Hoge Huys. Je kunt ook met het Bronkhorsterveer via Brummen naar de Veluwe gaan.

In de omgeving van Bronkhorst kun je heerlijk wandelen of fietsen. Bronkhorst ligt op ongeveer 35 km ten zuidoosten van Apeldoorn en op 35 km ten noordwesten van Arnhem.

Bungalowparken nabij De kleinste stad van Nederland

Vesting De Bronsbergen

Vesting de Bronsbergen is een vakantiepark dat het jaarrond vakantieplezier biedt. Zwemmen en duiken in de natuurvijver. Ontspanning vindt u in het wellness center.

Lees meer
Vakantiedorp De Jutberg

Zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin, erop uit trekken met de Jutbergranger en avonturen beleven met het recreatieteam. Perfect!

Lees meer
Coldenhove

Coldenhove ligt in de bossen, waardoor het er heerlijk rustig is. Ook voor de kids is Coldenhove een paradijs met o.a. indoor speeltuin, overdekt zwembad en klimwand.

Lees meer
Camping de Bosgraaf

De Veluwe, misschien wel het mooiste stukje natuur van Nederland. Waar fiets- en wandelroutes uw leiden door bossen en waar u de dagelijkse hectiek kunt ontvluchten.

Lees meer
Droompark Beekbergen
Droompark Beekbergen

De Nederlandse natuur op zijn best. De bossen en uitgestrekte velden van de Veluwe zijn schitterend. De ideale plek om vakantie te vieren, met het hele gezin.

Lees meer
Bowlingbaan Heideheuvel
Heideheuvel

Wie van rust en natuur houdt in combinatie met een comfortabele bungalow, is op Heideheuvel aan het juiste adres. Daarbij heeft Heideheuvel ook leuke voorzieningen.

Lees meer