De Loonse en Drunense Duinen

Tussen de steden Tilburg, Waalwijk en Den Bosch ligt de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen. Er zijn hier unieke, uitgestrekte stuifzandgebieden, bossen, authentieke boerderijen en het beek- en moeraslandschap De Brand. Neem de picknickmand mee en ga op pad; te voet, op de fiets of misschien wel te paard. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een van de georganiseerde excursies.

Denk aan cultuurhistorische wandelingen, een natuurbelevingstocht of een bezoek aan de boer. Het gebied De Loonse en Drunense Duinen beschikt niet over een bezoekerscentrum. Voor meer informatie kun je je wel richten tot de plaatselijke VVV’s en tot het IVN Brabant

Bungalowparken nabij De Loonse en Drunense Duinen

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Lees meer
Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer