De Spelerij en de Uitvinderij

De Spelerij is eigenlijk meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar uw kinderen, samen met anderen kinderen, de meest fantasievolle toestellen bedienen en in beweging brengen. De hele dag kunnen ze hier klauteren, roetsjen, rennen en ravotten op en om de toestellen. Zijn ze uitgespeeld, bezoek dan de Uitvinderij! De plek voor kinderen, die niet bang zijn voor stoere materialen en machines en niets liever willen, dan zelf iets maken, zonder ouders.

Adres: Veldweg 5, 6952 GX Dieren

Bungalowparken nabij

De Spelerij en de Uitvinderij

De Jutberg

Zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin, erop uit trekken met de Jutbergranger en avonturen beleven met het recreatieteam. Perfect!

Marina Strandbad

Op Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Luieren op het zandstrandje van het natuurmeer, kanoën en zwemmen in het buitenzwembad.

Coldenhove

Coldenhove ligt in de bossen, waardoor het er heerlijk rustig is. Ook voor de kids is Coldenhove een paradijs met o.a. indoor speeltuin, overdekt zwembad en klimwand.

Camping de Bosgraaf

De Veluwe, misschien wel het mooiste stukje natuur van Nederland. Waar fiets- en wandelroutes uw leiden door bossen en waar u de dagelijkse hectiek kunt ontvluchten.

EuroParcs Beekbergen

De Nederlandse natuur op zijn best. De bossen en uitgestrekte velden van de Veluwe zijn schitterend. De ideale plek om vakantie te vieren, met het hele gezin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.