Dierenpark Amersfoort

Neus aan slurf staan met olifanten, op grote hoogte oog in oog staan met giraffen of een slang vasthouden bij de afdeling Koele Knuffels? Het is mogelijk bij Dierenpark Amersfoort. Misschien durf je ook wel het spannende Dinobos in te gaan met 70 enorme dinosaurussen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. In Dierenpark Amersfoort zijn diverse restaurants en horecagelegenheden en twee souvenirshops.

Elke dag geopend; van eind maart tot eind oktober van 09:00 tot 18:00 en gedurende de overige maanden tussen 10:00 en 17:00.

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort

Bungalowparken nabij Dierenpark Amersfoort

RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiepark dat centraal gelegen is in Nederland, dan is RCN het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug ideaal.

Lees meer
De Eemhof

Dol op water? Dan is de Eemhof het vakantiepark voor u. Gelegen aan het Eemmeer, met eigen jachthaven. Het bruist hier van sport- speel en entertainment.

Lees meer
Landgoed Ruwinkel

Ruwinkel is dé uitvalsbasis voor dagtrips in de Gelderse vallei. Of neem een duik in het binnenzwembad, ontspan in de sauna en schuif aan in het pannenkoek restaurant.

Lees meer
Bonte Vlucht

Fietsen en boswandelingen maken, verken de stad Utrecht, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een bos chalet. Op Bonte Vlucht is het mogelijk!

Lees meer
Bad Hulckesteijn

Op Bad Hulckesteijn beleeft u een vakantie op en aan het water. Het Nijkerkernauw ligt pal voor de deur en kunt u uw eigen (zeil)boot aan leggen in de jachthaven.

Lees meer