Familiepark Drievliet

De hele familie beleeft waanzinnig veel plezier in Familiepark Drievliet. Op zoek naar een adrenalinekick, stap dan in de spetterende Formule-X achtbaan of waag je in de Kopermijn achtbaan. Liever iets waar de hele familie in kan, dan is de Lachgrot of het Spookslot een aanrader. Ook de Jungleriver behoort tot de topattracties.

De allerkleinsten beleven de grootste lol in de kleutertuin of in de Zingende Stal. Drievliet is geopend van half april tot half oktober met wisselende openingstijden. In het hoogseizoen in juli en augustus van 10:00 tot 18:00.

Laan van ‘s-Gravenmade
Den Haag

Bungalowparken nabij Familiepark Drievliet

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer