Het Haringvliet

Waar gaat u voorkeur naar uit? Zeilen, varen met de boot, surfen, vissen of zwemmen? Het kan allemaal op het Haringvliet. Maar blijft u liever aan wal, geen probleem. Rondom het Haringvliet kunt u prachtige wandel- of fietstochten maken. Bezoek de stadjes als Middelharnis of Hellevoetsluis en het eilandje Tiengemeten, wat midden in het Haringvliet ligt. De kinderen zullen het een bijzondere ervaring vinden om daar met het veerpont heen te varen. Op het eiland ligt een bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, van waaruit verschillende wandelingen starten.

Bungalowparken nabij Het Haringvliet

Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lees meer
Cape Helius

Met het Haringvliet aan uw voeten en de boulevard op loopafstand, kunt u op Cape Helius heerlijk vakantie vieren. Kom tot rust in de luxe en kleurrijke villa’s.

Lees meer
Resort Città Romana

Op Resort Città Romana wordt u verwend met fijne wellness voorzieningen. Geniet van een gezellig diner op het terras en kom tot rust in de rietgedekte villa’s.

Lees meer
Resort Poort van Zeeland

Quality time op natuureiland Voorne-Putten. Verblijf in een moderne chalet op Resort Poort van Zeeland. Luieren en uitwaaien op de stranden van Hellevoetsluis

Lees meer
Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Lees meer
Rondeweibos

Rondeweibos ligt aan het strand van Rockanje. Hier kunt u luieren, zwemmen en genieten van de zon. Met o.a. buitenzwembad, tennisbaan, speeltuin en kabelbaan.

Lees meer