Joytime

Op zoek naar leuke, sportieve outdoor en indoor activiteiten in Drenthe? Dan heeft het klimpark en belevingspark Joytime in Grolloo voor u altijd het juiste ‘recept’. Individueel, families of groepen: iedereen kan hier terecht voor spannende avonturen in de natuur.

Adres: Oostereind 12a, 9444 XD Grolloo
Website: Joytime

Een actief en uitdagend uitje

Wat dacht u van boogschieten, mountainbiken, wandklimmen of de uitdaging aangaan op de hindernisbaan? Er worden ook tochten door het bos georganiseerd. Bij Joytime kunt u zich ook helemaal uitleven op een van de te gekke klimparcoursen in het Klimpark Grolloo door de schitterende bossen van Grolloo. De lange kabelbaan van 200 meter lang die over het water gaat, is beslist een van de hoogtepunten. Hier beleeft u de natuur van Drenthe op een unieke manier! Bovendien vindt u aan het strand van het meer ‘de Kleine Moere’ een strandpaviljoen waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Kortom, een ideaal dagje uit voor actieve en sportieve families.

Bungalowparken nabij

Joytime

De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Het Hart van Drenthe

'Het Hart van Drenthe' ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantie- en een attractiepark, waarom niet beide? Vakantiepark- en all-in attractiepark Drouwenerzand biedt beide.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.