Joytime

Op zoek naar leuke, sportieve outdoor en indoor activiteiten in Drenthe? Dan heeft het klimpark en belevingspark Joytime in Grolloo voor u altijd het juiste ‘recept’. Individueel, families of groepen: iedereen kan hier terecht voor spannende avonturen in de natuur.

Adres: Oostereind 12a, 9444 XD Grolloo
Website: Joytime

Een actief en uitdagend uitje

Wat dacht u van boogschieten, mountainbiken, wandklimmen of de uitdaging aangaan op de hindernisbaan? Er worden ook tochten door het bos georganiseerd. Bij Joytime kunt u zich ook helemaal uitleven op een van de te gekke klimparcoursen in het Klimpark Grolloo door de schitterende bossen van Grolloo. De lange kabelbaan van 200 meter lang die over het water gaat, is beslist een van de hoogtepunten. Hier beleeft u de natuur van Drenthe op een unieke manier! Bovendien vindt u aan het strand van het meer ‘de Kleine Moere’ een strandpaviljoen waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Kortom, een ideaal dagje uit voor actieve en sportieve families.

Bungalowparken nabij Joytime

De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Lees meer
Hof van Saksen kinderen waterpret in het zwembad
Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

Lees meer
Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Lees meer
Het Hart van Drenthe

‘Het Hart van Drenthe’ ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Lees meer
Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantie- en een attractiepark, waarom niet beide? Vakantiepark- en all-in attractiepark Drouwenerzand biedt beide.

Lees meer
Landgoed Het Grote Zand

Of u nu komt voor het binnenzwembad, het speelbos of de vele wandel- en fietsmogelijkheden, op Landgoed Het Grote Zand voelt iedereen zich thuis.

Lees meer
Landgoed Het Timmerholt

Rondom een recreatievijver met vele mogelijkheden, biedt dit kleinschalig park vertier en ontspanning voor jong en oud. Aanraden voor vis- en natuurliefhebbers.

Lees meer
Vakantiepark Hunzedal

Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal. Op Hunzedal is altijd wel wat te beleven!

Lees meer
Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Lees meer
Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Lees meer