Kameleondorp

Een dagje uit met de hele familie, dan is Kameleondorp Terherne een topidee. Waar wil je eerst naartoe; naar de Kameleonboerderij met de Grote Doe- en Ontdekkingstocht en het Speelstrand Paal 43 of eerst op avontuur op het Kameleoneiland waar je een speur- en rondomvaart kunt beleven. Je kunt hier terecht vanaf april tot en met de herfstvakantie op woensdag van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00.

In de schoolvakanties dagelijks van 10:00 tot 18:00. Op andere momenten in het jaar alleen op afspraak.

Buorren 43
Terherne

Bungalowparken nabij Kameleondorp

Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa’s hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Lees meer
Waterpark Sneekermeer

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Alle bungalows liggen aan het water, hebben een aanlegsteiger en een vaarverbinding met het Sneekermeer.

Lees meer
Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Lees meer
Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer
Landgoed Eysinga State

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano.

Lees meer