Kasteeltuinen Arcen

De Kasteeltuinen van Arcen vormen samen met het statige Kasteel van Arcen een prachtig geheel! Direct wanneer u binnenwandelt, gaat u genieten van de schoonheid van de verschillende tuinen, waterpartijen en dieren. Of wat dacht u van een partijtje minigolf? Ook dat is hier mogelijk! Vergeet ook niet om het kasteel binnen te wandelen! Oftewel, u kunt hier goed een dagje ronddwalen.

Adres: Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen

Bungalowparken nabij Kasteeltuinen Arcen

Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer
Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer
Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer