Kids Marina

Een haven is een tot de verbeelding sprekende plek, zeker voor kinderen; er is altijd van alles te zien en te beleven. Wist u dat er in Nederland ook een kinderhaven is? Hier hoeven kinderen niet aan wal te blijven, maar kunnen ze deelnemen aan verschillende havenactiviteiten. We hebben het hier over de Kids Marina in (hoe kan het ook anders) Rotterdam. In deze miniatuurhaven krijgen kinderen de kans om aan het roer te staan van allerlei soorten (kleine) boten, waaronder een containerschip en een politie- en brandweerboot. Uiteraard is er ook een echte havenmeester, die ervoor zorgt dat alle regels worden nageleefd.

Adres: Leuvehaven 1A, 3011 EA Rotterdam
Website: Kids Marina

Bungalowparken nabij

Kids Marina

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lakeside Resort Brielle

Lakeside Resort Brielle is een goede keuze als u duurzaam vakantie wil vieren. U verblijft bovendien nabij het strand van Rockanje! Geniet van het strand, de zee en de duinen. Maar ook wandelen, fietsen door de natuur

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

EuroParcs De Biesbosch

Stap in een bootje en beleeft 'de Biesbosch'. Na een middagje op het water, kunt u tot rust komen in een van de knusse chalets of een duik nemen in het binnen- en/of buitenzwembad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.