Kids Marina

Een haven is een tot de verbeelding sprekende plek, zeker voor kinderen; er is altijd van alles te zien en te beleven. Wist u dat er in Nederland ook een kinderhaven is? Hier hoeven kinderen niet aan wal te blijven, maar kunnen ze deelnemen aan verschillende havenactiviteiten. We hebben het hier over de Kids Marina in (hoe kan het ook anders) Rotterdam. In deze miniatuurhaven krijgen kinderen de kans om aan het roer te staan van allerlei soorten (kleine) boten, waaronder een containerschip en een politie- en brandweerboot. Uiteraard is er ook een echte havenmeester, die ervoor zorgt dat alle regels worden nageleefd.

Adres: Leuvehaven 1A, 3011 EA Rotterdam
Website: Kids Marina

Bungalowparken nabij Kids Marina

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Lees meer
Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lees meer
De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer