Kinderboerderij de Beestenboel

Zoekt u een leuk uitje voor uw kinderen? Dan is kinderboerderij ‘de Beestenboel’ een prima keuze! Want op deze kinderboerderij in Zuid-Scharwoude, mogen kinderen echt tussen de dieren rondlopen, aaien en de dieren onder begeleiding voeren. Schapen, geitjes, pony’s, konijnen, cavia’s, pauwen en kippen, ze lopen hier allemaal rond. Zelfs een gezellig stel varkens, die luisteren naar de namen ‘Bassie en Adriaan’ ontbreekt niet. Tevens is er ook een educatieve ruimte en nodigt de tuin, die achter de kinderboerderij ligt, uit tot een wandeling. In de tuin staan fruitbomen, bloeiende bloemen, kruiden en tussen de vele planten staan ook bankjes, waar u lekker kunt zitten.

Adres: Potjesdam 2, 1722XN Zuid-Scharwoude

Bungalowparken nabij Kinderboerderij de Beestenboel

Droompark Molengroet

Wandel door de duinen en over het strand, maar ook Alkmaar, beroemd om de kaasmarkt ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en geniet van de zon op de ligweide.

Lees meer
Residence Koningshof

Op Résidence Koningshof staat rust en relaxen in de stijlvolle vakantiebungalows centraal. Wandel de Schoorlse Duinen in en bezoek Schoorl met de hoge klimduin.

Lees meer
Weideduyn

Op zoek naar een rustig vakantieadres, nabij de Noordzee, dan kunnen we Weideduyn aanraden. Op Weideduyn liggen slechts 11 villa’s en zijn er geen parkvoorzieningen.

Lees meer
Mooi Schoorl

De zee en het strand hebben veel te bieden. Strandwandelingen, zwemmen en luieren. Geniet van al dit moois en verblijf in een luxe villa pal aan de Noordzee.

Lees meer
Park Scorleduyn

De zee en het strand hebben altijd al een enorme aantrekkingskracht gehad. Niet voor niets is het kustgebied van Schoorl een zeer geliefde vakantiebestemming.

Lees meer
Duynvallei

Eventjes ontsnappen aan de drukte? Kom dan naar Park Duynvallei in het dorpje Schoorl. Aan de poort van het breedste en hoogste duinenrijk van Nederland.

Lees meer
Recreatiepark de Woudhoeve

De Woudhoeve is een prima keuze voor zowel gezinnen als rustzoekers. Met een buitenzwembad, speeltuin en een parkrestaurant. Alkmaar ligt vlakbij.

Lees meer
Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk park met een buitenzwembad. Spring op de fiets en ontdek de omgeving of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Lees meer
Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee is het ideale park voor liefhebbers van strand, zee en zon. U vindt hier o.a. kindvriendelijke chalets, buitenzwembad en speeltuin.

Lees meer
De Graaf van Egmont

Op De Graaf van Egmont verblijft u pal aan zee! Geniet van het schitterende uitzicht over de zee en binnen een paar passen staat u op het strand! Ideaal!

Lees meer