Kinderboerderij de Beestenboel

Zoekt u een leuk uitje voor uw kinderen? Dan is kinderboerderij ‘de Beestenboel’ een prima keuze! Want op deze kinderboerderij in Zuid-Scharwoude, mogen kinderen echt tussen de dieren rondlopen, aaien en de dieren onder begeleiding voeren. Schapen, geitjes, pony’s, konijnen, cavia’s, pauwen en kippen, ze lopen hier allemaal rond. Zelfs een gezellig stel varkens, die luisteren naar de namen ‘Bassie en Adriaan’ ontbreekt niet. Tevens is er ook een educatieve ruimte en nodigt de tuin, die achter de kinderboerderij ligt, uit tot een wandeling. In de tuin staan fruitbomen, bloeiende bloemen, kruiden en tussen de vele planten staan ook bankjes, waar u lekker kunt zitten.

Adres: Potjesdam 2, 1722XN Zuid-Scharwoude

Bungalowparken nabij

Kinderboerderij de Beestenboel

EuroParcs Molengroet

Wandel door de duinen en over het strand, maar ook Alkmaar, beroemd om de kaasmarkt ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en geniet van de zon op de ligweide.

Berger Duinen

Landal Berger Duin is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een luxe en rustig vakantieadres. Er zijn nagenoeg geen voorzieningen wat de rust ten goede komt.

EuroParcs Koningshof

Op Résidence Koningshof staat rust en relaxen in de stijlvolle vakantiebungalows centraal. Wandel de Schoorlse Duinen in en bezoek Schoorl met de hoge klimduin.

Weideduyn

Op zoek naar een rustig vakantieadres, nabij de Noordzee, dan kunnen we Weideduyn aanraden. Op Weideduyn liggen slechts 11 villa's en zijn er geen parkvoorzieningen.

Vakantiepark Buiten Bergen

Op een rustige plek tussen Bergen en Schoorl ligt 'Buiten Bergen'. Een natuurlijk ingericht park met fijne bungalows in harmonie met de omgeving.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.