Landbouw Museum Friesland

Friesland is onlosmakelijk verbonden met landbouw, de agrarische cultuur gaat zo’n 2000 jaar terug in de tijd. Deze geschiedenis is nu op een levendige manier in beeld gebracht bij Landbouw Museum Friesland. Aan de hand van landbouwgereedschappen en afbeeldingen laat men zien, hoe boeren woonden en werkte. Hoe bewerkten ze hun land? Hoe ging het er in het gezin aan toe? Tegen welke problemen liepen ze aan en hoe verwerkte ze melk tot zuivelproducten? Op al deze vragen krijgt u een antwoord in het Landbouw Museum Friesland. Naast de vaste collectie zijn er jaarlijks ook verschillende tijdelijke tentoonstellingen. Leuk om te vermelden: de entreeprijzen voor zowel volwassenen als kinderen zijn vrij laag.

Adres: Overijsselseweg 18, 9084 AB Goutum

Bungalowparken nabij Landbouw Museum Friesland

Buitenplaats It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Lees meer
Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Lees meer
Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Lees meer