Landbouw Museum Friesland

Friesland is onlosmakelijk verbonden met landbouw, de agrarische cultuur gaat zo’n 2000 jaar terug in de tijd. Deze geschiedenis is nu op een levendige manier in beeld gebracht bij Landbouw Museum Friesland. Aan de hand van landbouwgereedschappen en afbeeldingen laat men zien, hoe boeren woonden en werkte. Hoe bewerkten ze hun land? Hoe ging het er in het gezin aan toe? Tegen welke problemen liepen ze aan en hoe verwerkte ze melk tot zuivelproducten? Op al deze vragen krijgt u een antwoord in het Landbouw Museum Friesland. Naast de vaste collectie zijn er ook tijdelijke tentoonstellingen.

Adres: Overijsselseweg 18, 9084 AB Goutum

Bungalowparken nabij

Landbouw Museum Friesland

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! Na zo'n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien.

Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Havenresort Terherne

Havenresort Terherne is perfect voor watersporters door de ligging: tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U bent welkom met u eigen boot of huur een boot.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.